مواد لازم :
مغز گوساله : 1عدد
آرد سوخاري : 1بسته
تخم مرغ : 2عدد
جعفري : به ميزان لازم
سيب زميني : 2عدد
زرد چوبه ، نمک ، فلفل : به ميزان لازم
طرز تهيه :
ابتدا مغزها را بشوييد و با آب خيلي کم ؛ آن ها را به مدت 10 دقيقه بپزيد .سپس آن ها را بنمک ، فلفل و زرد چوبه طعم دار کنيد . سپس از قابلمه در اورده آن را کرده و داخل تخم مرغ زده شده بزنيد و سپس داخل آرد سوخاري زده تا همه طرف آن ها کاملا با آرد سوخاري آغشته شوند وسپس آن را در روغن سرخ کنيد .
براي تزيين مي توانيد سيب زميني را پخته ، حلقه حلقه کنيد و داخل جعفري ساتوري شده بغلتانيد و سپس آن را به حلقه هاي 2 سانتي برش زده کنار غذا بگذاريد.
نکته :
- براي بهتر حلقه شدن بايستي بگذاريم تا فنر کاملا خنک شود.
منبع:مجله هنر آشپزي ش 48