مژگان اخلاقي البدوي
مواد لازم :
پياز نگيني شده : نصف پيمانه
جعفري خرد شده : يک چهارم پيمانه
سير : 2تا3 حبه
تخم مرغ : 2 عدد
ادويه دلخواه : به مقدار لازم
نمک ، فلفل قرمز و فلفل سياه : به مقدار دلخواه
زيره سياه : 1قاشق سوپخوري
آرد : 1قاشق سوپخوري
گوشت چرخ کرده 200گرم
سيب زميني : به مقدار لازم
پودر نان و روغن : به مقدار لازم
طرز تهيه :
پياز ، جعفري ، سير رنده شده، يک عدد تخم مرغ ، ادويه ، فلفل قرمز ، فلفل سياه و نمک ، زيره ، آرد را به گوشت اصافه کرده خوب مخلوط کنيد ، سيب زميني ها را پوست گرفته به صخامت 1 سانتي متر و به شکل دايره برش دهيد . سپس هر تکه را دوباره از وسط برش داده به طوري که از هم جدا نشود سپس در آب ولرم ونمک به مدت تيم ساعت بخوابانيد ( جهت نرم شدن) داخل سيب زميني ها را ار مخلوط گوشت پر کنيد .1 عدد تخم مرغ را خوب بزنيد با کمي نمک و ادويه آن را مزه دار کرده ، سيب زميني را ابتدا در تخم مرغ زده و سپس در پودر نان غلطانده و در روغن فراوان وبا حرارت متوسط دو طر ف آن را سرخ کنيد و دقت کنيد اگر حرارت زياد باشد سيب زميني و گوشت داخل ان پخته نمي شود اگر به هر دليلي سيب زميني خوب سرخ نشده بود مي توانيد آن را به مدت 15تا20 دقيقه در فر قرار دهيد.
منبع:مجله هنر آشپزي ش 48