جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
سيب زميني شکم پر عربي
-(4 Body) 
سيب زميني شکم پر عربي
Visitor 289
Category: دنياي فن آوري
مژگان اخلاقي البدوي
مواد لازم :
پياز نگيني شده : نصف پيمانه
جعفري خرد شده : يک چهارم پيمانه
سير : 2تا3 حبه
تخم مرغ : 2 عدد
ادويه دلخواه : به مقدار لازم
نمک ، فلفل قرمز و فلفل سياه : به مقدار دلخواه
زيره سياه : 1قاشق سوپخوري
آرد : 1قاشق سوپخوري
گوشت چرخ کرده 200گرم
سيب زميني : به مقدار لازم
پودر نان و روغن : به مقدار لازم

سيب زميني شکم پر عربي

طرز تهيه :
پياز ، جعفري ، سير رنده شده، يک عدد تخم مرغ ، ادويه ، فلفل قرمز ، فلفل سياه و نمک ، زيره ، آرد را به گوشت اصافه کرده خوب مخلوط کنيد ، سيب زميني ها را پوست گرفته به صخامت 1 سانتي متر و به شکل دايره برش دهيد . سپس هر تکه را دوباره از وسط برش داده به طوري که از هم جدا نشود سپس در آب ولرم ونمک به مدت تيم ساعت بخوابانيد ( جهت نرم شدن) داخل سيب زميني ها را ار مخلوط گوشت پر کنيد .1 عدد تخم مرغ را خوب بزنيد با کمي نمک و ادويه آن را مزه دار کرده ، سيب زميني را ابتدا در تخم مرغ زده و سپس در پودر نان غلطانده و در روغن فراوان وبا حرارت متوسط دو طر ف آن را سرخ کنيد و دقت کنيد اگر حرارت زياد باشد سيب زميني و گوشت داخل ان پخته نمي شود اگر به هر دليلي سيب زميني خوب سرخ نشده بود مي توانيد آن را به مدت 15تا20 دقيقه در فر قرار دهيد.
منبع:مجله هنر آشپزي ش 48
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image