فاطمه تير افکن
مواد لازم :
لوبيا سفيد : سه چهرم فنجان
برگ بو : 2عدد
پياز کوچک خرد و ريز شده : 1عدد
روغن زيتو : نصف فنجان
هويج ريز و خرد شده : 1عدد
کرفس ريز خرد شده : 1ساقه
نمک ، فلفل : به ميزان لازم
سير : 2حبه
پودر آويشن : يک ونيم قاشث چايخوري
فلفل قرمز : سه چهارم قاشق چايخوري
جعفري خرد شده : سه چهارم فنجان
طرز تهيه :
لوبيا را همراه با برگ بو آب پز کنيد . دقت کنيد له نشود لوبيا را صاف کنيد و برگ بو را خارج کنيد پيار را ريز خرد کرده همراه روغن داخل تابه سرخ کنيد . هويج، کرفس ، فلفل و نمک را همراه با سير اصافه کرده و تفت دهيد تا کمي نرم شود لوبيا را اضافه کرهه همراه با آويشن و فلفل قرمز ، تفت دهيد و به مواد بيفزايي. خوراک را داخل ظرف ريخته و آن را با جعفري و پوست ليمو ترش رنده شده تزيين کنيد .
منبع:مجله هنر آشپزي ش 48