اين روزها ازجمله دغدغههاي خانمهاي کدبانو، پختن مرباهاي مختلف با ميوههاي فصل است که در بهار و اوايل تابستان معمولا اين جريان با درستکردن مرباي توتفرنگي شروع ميشود.
حالا اگر شما از آن جمله خانمهاي پرمشغله هستيد که بهرغم ميلتان هنوز فرصت نکردهايد، مرباي توتفرنگي موردنياز براي بقيه فصلهاي سال را درست کنيد، نگران نباشيد. شما ميتوانيد اين مربا را در مدت زماني کمتر از يک ساعت در مايکروفر تهيه کنيد.
به اين ترتيب ديگر لازم نيست امسال از پختن مرباي توتفرنگي صرفنظر کنيد و به مرباهاي آماده کارخانهاي رو بياوريد. مقداري توتفرنگي بخريد و يک ساعت بعد مرباي آماده را تحويل بگيريد.مدتزمان لازم براي آمادهسازي اين مربا: 30 دقيقه
مدتزمان لازم براي پخت: 30 تا 33 دقيقه ودرنهايت هم 4 پيمانه مربا خواهيد داشت.
? مواد لازم:
- توتفرنگي ريز؛ 4 پيمانه
- شکر؛ 4 پيمانه
- آب ليموترش؛ يک قاشق سوپخوري
? روش پخت:
1) ابتدا توتفرنگيها را شسته و برگهاي قسمت بالايي آن را بکنيد، سپس در سبدي بريزيد تا آب اضافي آن خارج شود. پس از آن، کاسهاي بزرگ آماده کنيد و توتفرنگي را به همراه شکر در آن بريزيد و صبر کنيد تا آب بيندازد.
2 ) بعد از آنکه توتفرنگي آب انداخت، مخلوط را در مايکروفر قرارداده و بدون در روي حداکثر قدرت و به مدت 5 دقيقه يا تا زماني که آب آن شروع به جوشيدن کند، حرارت دهيد. در اين فاصله گاهي مخلوط توتفرنگي و شکر را هم بزنيد.
3)پس از اين مدت، آب ليموترش را اضافه کنيد و با همان قدرت، به مدت 10 دقيقه ديگر يا تا زماني که مربا غليظ شود، حرارت دهيد.
? نکته:
براي اينکه از آمادهشدن شيره مربا مطمئن شويد، يک قاشق سوپخوري از شيره مربا را در يک نعلبکي حاوي آب سرد بريزيد و 2 تا 3 دقيقه صبر کنيد. گر شيره مربا بهصورت لايهاي روي آب قرار گرفت و با کجکردن نعلبکي، اين لايه چينخوردگي پيدا کرد، مربا آماده است. در غير اين صورت، 2 تا 3 دقيقه ديگر حرارتدادن در مايکروفر را با حداکثر قدرت ادامه دهيد.
منبع:www.vista.ir /ج