? مواد لازم
? يک قاشق مرباخوري زيره
? نصف قاشق مرباخوري نمک
? نصف قاشق مرباخوري فلفل
? يک قاشق مرباخوري روغن
? دو حبه سير
? يک فنجان آب مرغ
? نصف فنجان آب پرتقال
? نصف قاشق مرباخوري شکر
? دو عدد هويج متوسط
? يک قاشق مرباخوري آرد ذرت
? نصف فنجان پيازچه
? نصف فنجان نودلز
? طرز تهيه
در يک ظرف مناسب زيره را با نمک و فلفل مخلوط کنيد. قابلمه اي را روي حرارت ملايم قرار داده و در آن روغن بريزيد و سپس سير را تفت دهيد.
در مخلوط کن آب مرغ، آب پرتقال و شکر بريزيد. سپس يک چهارم از مخلوط را درون قابلمه ريخته و هويج خرد شده را به آن اضافه کنيد و صبر کنيد تا براي هشت دقيقه بپزد.
آرد ذرت را درون مخلوط کن بريزيد. سپس پيازچه را با مخلوط درون مخلوط کن به قابلمه اضافه کرده و صبر کنيد تا به جوش بيايد.
پيازچه و نودلز را نيز به مواد اضافه کرده و پس از يک دقيقه عصرانه را درون ظرف مناسبي سرو کنيد.
منبع:www.vista.ir /ج