مواد لازم :
کره : يک دوم پيمانه
آب : يک دوم پيمانه
نمک : يک دوم قاشق چايخوري
شکر : يک قاشق چايخوري
آرد سفيد : يک دوم پيمانه
تخم مرغ : 2عدد
مواد لازم براي سس :
آرد : 1قاشق سوپخوري
شير : 1پيمانه
پنير پارمزان : 1 قاشق سوپخوري
کالباس : 3ورقه
پيازچه : 3عدد
خيار شور : 2عدد
پنير پيتزا : 1 بسته رنده شده
نمک و فلفل : مقداري
نخود فرنگي : 2 قاشق سوپخوري
طرز تهيه:
کره ، آب ، نمک و شکر را روي حرارت قرار دهيد تا به جوش آيد ، سپس آرد را اضافه کدره و مرتب هم بزنيد تا خمير از قابلمه جدا شود . حرارت را خاموش کنيد. وقتي کمي ولرم شد تخم مرغ ها را اضافه و خوب مخلوط کنيد بعد داخل قيف ماسوره دار ريخته و در سيني فر شکوفه زده ودر فر قرار دهيد . تا بپزد .
طرز تهيه سس :
آرد را با روغن مايع تفت دهيد ، سپس شير را اضافه کره و مرتب هم بزنيد تا گلوله نشود در مرحله بعد حرارت را خاموش کنيد . وقتي کمي خنک شد، پنير پارمزان و سس مايونز را هم اضافه کنيد . کالباس ، پيازچه و خيار شور را ريز خرد کرده ، بعد با سس آغشته کرده و کمي از پنير پيتزا ، نمک ، فلفل و نخود فرنگي را به مواد بيافزاييد و داخل نان ها ار پر کنيد کمي از پنير رنده شده روي آن بريزيد درحدي که پنير آب شود سپسدر فر قرار داده آنگاه در ظرف چيده و سرو کنيد .
منبع:مجله هنر آشپزي ش 48