جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
هالاو
-(12 Body) 
هالاو
Visitor 296
Category: دنياي فن آوري
مواد لازم
گوشت راسته يا ماهيچه با استخوان : 300گرم
کره يا روغن محلي : 200گر م
نخود : 1 پيمانه
برنج پاک کرده و شسته : 500گرم
برگ چغندر يا اسفناج پاک کرده و خرد شده : 500گرم
پياز : 50گرم
آبغوره : 1پيمانه
نمک : 1 قاشق سوپخوري
فلفل سياه : 1/2 قاشق چايخوري
زدرچوبه :1 قاشق چايخوري ( يا زغفران 1/4 قاشق چايخوري )
پياز سرخ کرده : 3 قاشق سوپخوري

هالاو

طرز تهيه:
نخود را از شب قبل بشوييد و خيس کنيد و گوشت را پاک کنيد . بشوييد و خرد کنيد . پياز را خلال کنيد و کنار بگذاريد . کره را در قابلمه اي بريزيد . پياز را با کره خوب تفت دهيد تا طلايي شود. سپس گوشت را بيفزاييد و تفت دهيد 4پيمانه آب گرم داخل گوشت بريزيد و اچازه دهيد يک ساعت بپزد . بعد نخود خيس کرده را اضافه کنيد و بگذاريد نخود با گوشت 30 دقيقه ديگر بپزد.
بعد برنج را نيز اضافه کنيد و حدود20دقيقه برنج کمي باز شود و دراين زمان اسفناج را بيفزاييد و آش را هم بزنيد و صبر کنيد تا برنج لعاب بيندازد و آش جا بيفتد . در اين مرحله ، آبغوره را همراه نمک ، فلفل و زرد چوبه اضافه کنيد و آش را در ظرف بکشيد . روي آش را با کمي پياز داغ تزيين و سرو کنيد .
نکته :
- هالا و در زبان کردي به معني کردي به معني حرارت و نوعي آش معروف و سنتي منطقه سنندج است که بسيار مقوي ومغذي است .

منابع: کتاب هنر آپزي کردي
مجله هنر آشپزي ش 48
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image