انرژي کل : 8500 کيلو کالري
مواد لازم :
پودر شکر 350 گرم
کره يا روغن جامد 600 گرم
تخم مرغ 2 عدد
گلاب 50 ميلي ليتر
آرد برنج 850 گرم
روش تهيه :
همه موارد به جز آرد برنج را با هم مخلوط کنيد و در آخر ، آرد برنج را به مواد بيفزاييد . اگر خمير سفت شد ، مقداري گلاب اضافه نماييد و به آن 24 ساعت استراحت دهيد . خمير را خوب ورز دهيد تا نرم شود . سپس با دست ، از خمير گلوله هايي درست کنيد و داخل سيني بچينيد . حالا روي آنها را مهر بزنيد و با تخمه خرفه تزيين کنيد و داخل فر بگذاريد . حرارت فر 170 درجه سانتيگراد و مدت پخت 20 دقيقه مي باشد .
منبع:دنياي تغذيه ش94