انرژي کل :7000 کيلو کالري
مواد لازم:
شير
80 ميلي ليتر (يک سوم پيمانه)
شکر / 150 گرم
کره / 50 گرم
تخم مرغ / 4 عدد
مايه خمير / 20 گرم
آرد / 750 گرم
مواد لازم براي تهيه مغز گاتا:
آرد / 300 گرم
تخم مرغ / 3 عدد
شير / 50ميلي ليتر
کره / 200 گرم
پودر شکر / 200گرم
دارچين / 10 گرم
مغز گردو / 50 گرم
روش تهيه:
شير، شکر، کره و تخم مرغ را با هم مخلوط نماييد. مايه خمير و آرد را نيز با هم مخلوط و به مواد اضافه کنيد و خوب ورز دهيد تا به دست نچسبد. اگر خمير شل بود، آرد و اگر سفت بود، شير اضافه کنيد. به خمير، 30 دقيقه استراحت دهيد. سپس خمير را به اندازه 50 گرم چونه نماييد، مغز گاتا را در ميان خمير قرار دهيد و داخل سيني چرب شده، با فاصله از يکديگر بچينيد و دوباره 10 دقيقه استراحت دهيد. با دست چونه ها را فشار دهيد تا پهن شوند. روي آن را با چنگال سوراخ کنيد و زرده تخم مرغ بماليد.
براي تهيه مغز گاتا، همه مواد را با هم مخلوط کنيد. اگر شل بود، مقداري آرد نخودچي به آن بيفزاييد.
درجه فر: 180 درجه و مدت پخت 30 دقيقه
منبع:دنياي تغذيه ش 93