جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
گاتا
-(0 Body) 
گاتا
Visitor 379
Category: دنياي فن آوري
انرژي کل :7000 کيلو کالري
مواد لازم:
شير
80 ميلي ليتر (يک سوم پيمانه)
شکر / 150 گرم
کره / 50 گرم
تخم مرغ / 4 عدد
مايه خمير / 20 گرم
آرد / 750 گرم
مواد لازم براي تهيه مغز گاتا:
آرد / 300 گرم
تخم مرغ / 3 عدد
شير / 50ميلي ليتر
کره / 200 گرم
پودر شکر / 200گرم
دارچين / 10 گرم
مغز گردو / 50 گرم

گاتا

روش تهيه:
شير، شکر، کره و تخم مرغ را با هم مخلوط نماييد. مايه خمير و آرد را نيز با هم مخلوط و به مواد اضافه کنيد و خوب ورز دهيد تا به دست نچسبد. اگر خمير شل بود، آرد و اگر سفت بود، شير اضافه کنيد. به خمير، 30 دقيقه استراحت دهيد. سپس خمير را به اندازه 50 گرم چونه نماييد، مغز گاتا را در ميان خمير قرار دهيد و داخل سيني چرب شده، با فاصله از يکديگر بچينيد و دوباره 10 دقيقه استراحت دهيد. با دست چونه ها را فشار دهيد تا پهن شوند. روي آن را با چنگال سوراخ کنيد و زرده تخم مرغ بماليد.
براي تهيه مغز گاتا، همه مواد را با هم مخلوط کنيد. اگر شل بود، مقداري آرد نخودچي به آن بيفزاييد.
درجه فر: 180 درجه و مدت پخت 30 دقيقه
منبع:دنياي تغذيه ش 93
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image