مواد لازم
کره يا روغن جامد/ 75گرم
تخم مرغ / 2عدد
مايه خمير / 2قاشق سوپ خوري
شير داغ / 120ميلي ليتر (يک دوم پيمانه
آرد / حدود 400تا500گرم
شکر / 75گرم
اب ولرم / 60ميلي ليتر
نمک / يک چهارم قاشق چاي خوري
پودر قند و شکلات آب کرده و پودر پسته / به ميزان لازم براي تزئين
روش تهيه
ابتدا مايه خمير را به همراه اب ولرم درون ظرف مناسبي بريزيد(حرارت آب بايد به حدي باشد که انگشت نسوزد چون مايه خمير، موجودي زنده است و در حرارت زياد و يا بسيار کم کشته مي شود و عمل نميکند)سپس روي آن را پوشانده و در محيط آشپزخانه بگذاريد تا عمل کند کره، شير داغ و شکر را با هم مخلوط نموده تا شکر حل شود. سپس يک پيمانه از آرد را به همراه نمک افزوده و خوب ملخوط نماييد بعد تخم مرغ را اضافه کرده با همزن برقي کاملا هم بزنيد. آن گاه همزن را خاموش نموده و مايه خمير و بقيه ارد را کم کم اضافه کنيد و خوب با دست ورز دهيد و آن قدر آرد اضافه کنيد تا خمير به دست نچسبد ولي به حالت کش دار از دست جدا شود(ممکن است تمام آرد ذکر شده مصرف نگردد)سپس روي خمير را پوشانده و در هواي آشپزخانه به مدت دو ساعت استراحت دهيد تا خمير وربيايد. روي ميز آشپزخانه مقداري ارد بپاشيد و خمر را با وردنه به قطر يک سانتي متر باز کنيد و با دهانه ليوان قالب بزنيد. وسط آن را با قلب گرد کوچک قالب زده و دو طرفش را در روغن سرخ کردني که با حرارت متوسط داغ شده است سرخ کرده و در صافي بگذاريد تا روغن اضافي ان گرفته شود. سپس روي آن را با شکلات اب شده بپوشانيد و با پودر قند تزئين کنيد
منبع:مجله دنياي زنان شماره 60