شکلات شيري : 350 گرم
پودر نارگيل : 2 پيمانه
پودر قند : يک دوم پيمانه
خامه ساده : 100 گرم
کره ذوب شده : 40 گرم
شکلات : 40 گرم
ترافل مرواريدي : به مقدار لازم
روش تهيه:
شکلات را ذوب کرده و روي کاغذ روغني بريزيد و در دماي محيط قرار داده تا سرد شود و ببندد. سپس آن را با کاتر دايره برش داده و با کاتر کوچک تر وسط آن را خالي و در يخجال قرار دهيد. پودر نارگيل با پودر قندمخلوط کرده و بعد خامه و کره ذوب شده و شکلات ذوب شده را به مواد بيافزاييد و مواد خوب با هم مخلوط کرده تا خمير شوند. خمير را داخل کيسه خامه ريز ريخته و روي حلقه هاي شکلاتي بريزيد و با ترافل هاي مرواريدي تزئين کنيد.
منبع:مجله دنياي زنان ش 57