موادلازم:
کره : 150 گرم
تخم مرغ : 1عدد
پودر شکر : 100 گرم
وانيل : يک چهارم قاشق چايخوري
زعفران حل شده : 2 قاشق سوپخوري
آرد : 275گرم
شکلات : براي تزئين
بادام و پسته : براي تزئين
روش تهيه:
ابتدا کره را با پودر شکر مخلوط کرده و با همزن برقي هم بزنيد تا رنگ آن کاملاً روشن شود. بعد تخم مرغ و وانيل را افزوده و مجدداً هم بزنيد تا پف کند و مواد سبک شوند. حالا زعفران حل شده و بعد آرد را کم کم اضافه کنيد. خمير را خوب ورز دهيد تا صاف و لطيف شود؛ سپس آن را داخل نايلون قرار داده و 2 تا 3 ساعت در يخچال قرار دهيد. پس از اين مدت، خمير را به قطعات کوچک تقسيم کرده و به شکل اشک فرم داده و در سيني چرب شده بچينيد و در فر با حرارت 175 درجه سانتيگراد قرار دهيد. در آخر و پس از سرد شدن شيريني ها، آنها را با عسل و پسته و بادام تزئين کنيد.
منبع:مجله دنياي زنان ش 57