جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


نکاتي براي دسرها
-(0 Body) 
نکاتي براي دسرها
Visitor 254
Category: دنياي فن آوري
دسر چيست:
اصولاً دسر به آن قسمتي از غذا گفته مي‌شود که پس از جمع کردن بقيه غذاها در سفره وجود دارد.
در اروپا هنوز دسر يعني ميوه‌اي که به‌عنوان دسر در آخر غذا مصرف مي‌گردد معمول است گرچه اغلب از ميوه يک پودينگ يا شيريني خميري يا سوفله و يا تارت نيز سرو مي‌نمايند.
بعضي ار آمريکائي‌ها در آخر غذا شيريني مي‌خورند و خارجي‌هائي که به آن کشور مسافرت مي‌کنند از انواع و اقسام دسرهائي که در آن کشور رائج است تعجب مي‌کنند چون علاوه بر مجموعه دسرهاي متنوع در ممالک مختلف مثل پودينگ از انگلستان، تارتها از آلمان و اطريش، مرنگ از فرانسه، سوفله‌ها از ايتاليا، آمريکائي‌ها اقسام بستني و کيک‌ها و کيک‌هاي ميوه را به‌جاي دسر نيز سرو مي‌کنند.
اقسام دسر امروزه به قدري متنوع است که تعداد آنها بسيار زياد گرديده و ما در اين قسمت سعي کرده ايم که نمونه‌هائي از تهيه اقسام آن را که در مواقع مختلفه مثل ميهماني رسمي، ميهماني دوستانه، ميهماني ناهار و يا شام و يا براي خانواده‌ها لازم است در دسترس شما بگذاريم، تا با به‌کار بستن آنها غذاي شما مطبوع‌تر گردد. و در قسمت‌هاي ديگر براي هر کشور يا قاره انوع دسر مختص آنها را گردآوري نمائيم.
نکات لازم براي تهيه کرم و ژله:
1- ژلاتين براي بسته شدن کرم مصرف مي‌شود زيادتر از حد معين باعث سفت شدن کرم و کمتر از حد معين باعث بسته نشدن کرم مي‌شود.
2- براي اينکه ژلاتين کاملاً حل شود بهتر است ژلاتين را خرد کنيم و در ظرف کوچکي بريزيم و کمي آب جوش روي ژلاتين بريزيم تا ژلاتين مرطوب شود، سپس ظرف ژلاتين را روي بخار آب جوش مي‌گذاريم تا ذرات ژلاتين کاملاً حل شود و به شکل مايع در آيد.
3 براي بسته شدن کرم ها در صورت داشتن فرصت بهتر است ظرف کرم را داخل يخچال بگذاريم تا کرم بسته شود. در صورت داشتن عجله مي‌توان قالب را در جاي يخ گذاشت ولي بلافاصله بعد از بسته شدن کرم را بايد از جاي يخ خارج نمود و مي‌توان ظرفي را پر از يخ نمود و ظرف را داخل يخ قرار داد تا کرم يا ژله بسته شود.
4- تخم مرغي که در شير جوشيده مي‌ريزيم نبايد با شير بجوشد کافي است تخم مرغ و شير را مخلوط و بلافاصله از روي آتش برداريم.
5- براي اينکه کرم را در ظرف برگردانيم بايد قالب را در ظرف آب گرم که زياد داغ نباشد يک لحظه نگاهداريم، بعد قالب را در ظرف برگردانيم در صورتيکه قالب مدت زيادتري در آب داغ بماند آب مي‌شود ، آب بايد به قدري باشد که داخل ظرف کرم نريزد.
6- براي حل کردن هر بسته ژله حاضري به‌طور کلي دو پيمانه آب لازم است که بهتر است يک پيمانه آب جوش و يک پيمانه آب سرد باشد. اول ژله را در آب جوش حل مي‌کنيم بعد آب سرد را به آن اضافه مي‌نمائيم.
7- براي تهيه ژله ميوه در منزل، براي هر پيمانه آب ميوه دو ورق ژلاتين و مقداري شکر که مقدار شکر را در آب ميوه مي‌ريزيم و يک جوش مي‌دهيم تا شکر حل شود آن را از روي آتش بر مي‌داريم و ژلاتين حل شده را با آب ميوه مخلوط و سپس مصرف مي‌کنيم.
ژلاتين حل شده نبايد در شير جوشان ريخت چون شير مي‌برد بلکه بايد شير بعد از جوشيدن کمي سرد شود آنوقت ژلاتين را با آن مخلوط کرد.
9- ظرف کرم يا ژله بايد از نوع فلز باشد ظرف‌هاي چيني يا نشکن مناسب نمي‌باشند.
منبع: www.vista.ir
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image