در مورد ساندويچ، پيتزا و سوفله به نکات ذيل توجه کامل داشته باشيد:
نکات لازم براي تهيه ساندويچ:
بهطور کلي ساندويچ در پذيرائيهاي عصرانه و چاي قبل از شام مصرف ميشود و در پذيرائيهاي کوکتل نيز از ساندويچهاي ظريف استفاده ميشود اصولا ساندويچ را بايد در نهايت دقت و ظرافت تهيه کرد بهطوري که براي صرف آن احتياج به کارد و چنگال نباشد ناني که براي ساندويچ مصرف ميشود بايد خيلي ظريف بريده و قالب زده شود و قسمت برشته اطراف آن گرفته شود (از نانهاي شور کوچک برشته شده يا ولوان کوچک آماده براي فروش نيز ميتوان استفاده کرد). کرهاي که براي ساندويچ مصرف ميشود بايد با چنگال زده شود و نرم و يکنواخت باشد. بايد دقت کرد هنگاميکه مواد روي نانها ماليده ميشود اطراف نانها را آغشته ننمايند.
تزئينات ساندويچ که از سبزيها است بايد مقارن صرف ساندويچ روي آن قرار گيرد. در صورتيکه ساندويچها بسيار باشند ناگزير مدتي قبل از مصرف تهيه ميشوند براي آن که خشک نشوند بهتر است روي ديسهاي ساندويچ را پوشانيد و کمي پيش از صرف روي آنها را برداشت، مواد چرخ شده را موقعي که به مصرف ساندويچ ميرسانيم ممکن است در قيف بريزيم، بعد روي نان ساندويچ کره ماليده را به شکل گل تزئين کنيم.
نکات لازم براي تهيه پيتزا:
1- خمير پيتزا را ميتوانيم از نانوائي تهيه کنيم و يا از خمير مخصوص (که دستور آن در همين قسمت وجود دارد) استفاده کنيم.
2- بهجاي گوجه فرنگي که در اغلب پيتزاها پرح داده شده ميتوانيم از سس مخصوص پيتزا (که دستور آن در قسمت سسها وجود دارد) استفاده کنيم.
3- خمير و موادي که در انواع پيتزا دستور داده شده براي تهيه دو پيتزاي بزرگ يا سه پيتزاي کوچک کافي است.
4- پيتزا بهتر است در ظرف فلزي نازک از قبيل آلمينيوم تهيه شود و با همان ظرف سرو گردد طبخ آن در ظرف نسوز هم ممکن است.
5- پنيري که به مصرف انواع پيتزا مي رسد بهتر است از پنير گروير يا گودا Gouda باشد (پنير گورير ياد گودا در حرارت آب ميشود و روي پيتزا را طلائي ميکند)
6- نان پيتزا در موقع طبخ بايد به حدي پخته شود که نه زياد خشک و برشته و نه خمير و خام باشد.
7- اگر بخواهيم روي پيتزا زودتر طلائي شود و نانش خشک نگردد ظرف پيتزا را بعد از پختن زير فر در قسمتي که شعله ديده ميشود به مدت پنج دقيقه قرار ميدهيم.
8- فوندو نوعي غذا شبيه به پيتزاست که مربوط به ناحيه بورگوني در فرانسه است.
نکات لازم براي تهيه سوفله:
1- بايد زمان طبخ کاملاً مراعات بشود يعني بعد از آماده شدن سوفله که طبخ آن حداکثر سه ربع تا يک ساعت طول ميکشد سوفله بايد مصرف شود.
2- حرارتي که به زير سوفله ميرسد بايد بيشتر از روي آن باشد
3- زرده و سفيده تخم مرغ در اخر کار تهيه شود و سفيده را بايد بعد از اينکه تمام مواد مخلوط شد داخل مايه کرد و بلافاصله در فر قرار داد.
4- در فر را تا سوفله اماده نشده است نبايد باز کرد.
5- فر را قبل از قرار دادن ظرف سوفله بايد گرم و آماده نمود.
6ـ پنير سوفله بهتر است که گروير باشد چون آب ميشود و روي سوفله طلائي ميگردد.
7- سوفله هم يک غذاي فرانسوي است.
منبع: www.vista.ir /ج