مواد لازم
آرد برنج / 75گرم
شير / 1ليتر
نشاسته گل / 200گرم
آب /(750ميلي ليتر)3پيمانه
شکر / 600گرم
گلاب / (250ميلي ليتر)1پيمانه
پودر هل / 1قاشق چاي وري
زعفران آب کرده / 1قاشق سوپ خوري
روغن مايع / 1قاشق سوپ خوري
پودر پسته / به ميزان لازم
پودر نارگيل / به ميزان لازم

روش تهيه
آرد برنج را در شير حل کنيد. نشاسته را هم در 3پيمانه اب سرد حل کنيد و خوب هم بزنيد و از صافي رد کنيد سپس ان را به ارد برنج که با شير مخلوط شده است اضافه کنيد و شکر و گلاب را به مواد بيفزائيد و همه را با هم خوب مخلوط کنيد. ان گاه روي حرارت ملايم قرار دهيد و به طور مداوم هم بزنيد تا وقتي که جاي خط قاشق روي ان باقي بماند . در اين مرحله پودر هل را اضافه کنيد و هم بزنيد.(اگر حرارت ملايم نباشد، بعد از پختن، آرد و نشاسته بوي خامي مي دهد). بعد قالبي مستطيل يا مربع شکل را کمي با روغن چرب کنيد . نيمي از مايه را در آن بريزيد و با پشت قاشق روي آن را کاملا صاف کنيد . به بقيه ي موا د زعفران را اضافه کنيد و خوب هم بزنيد . و ان را روي لايه سفيد رنگ بريزيد. آن گاه با پشت قاشق آن را کاملا صاف کنيد و 1قاشق روغن مايع روي آن بريزيد تا روي آن خشک نشود. سپس به مدت 2ساعت در يخچال بگذاريد و بعد به صورت لوزي برش بزنيد و با پودر پسته و نارگيل آن را تزئين کنيد
منبع:مجله دنياي زنان شماره 60