مواد لازم :
پاستا 1 بسته
گوشت چرخ كرده 400 گرم
رب گوجه 3 قاشق غذاخوري
پياز سرخ شده 2 عدد
سير 2 حبه
زعفران سائيده 1 قاشق سوپخوري
جعفري 1 قاشق چايخوري
قرص زيتون 1 عدد
پنير پيتزا 100 گرم
روغن 3 قاشق غذاخوري
نمك ،فلفل ، آويشن به ميزان لازم
طرز تهيه (در اين دستور طبخ ، قدرت مايكروويو 7000 واقت مي باشد :
پاستا را به همراه آب جوش ، مقداري نمك وروغن در ظرفي ريخته به مدت 13 الي 15 دقيقه در مايكروويو قرار مي دهيم تا كاملا مغز پخت شود، سپس آن را آبكش مي كنيم . پياز داغ شيشه اي رنگ را به همراه سير رنده شده و گوشت چرخ كرده در مايكروويو به مدت 8 تا 10 دقيقه قرار مي دهيم تا آب آن كاملا كشيده شود. سپس رب گوجه فرنگي را افزوده و اجازه مي دهيم به مدت 2 الي 3 دقيقه باقي بماند. قرص زيتون كه با يك چهارم ليوان آب مخلوط كرده ايم به همراه زعفران آب كرده ، نمك ، فلفل و پودر آويشن به مواد افزوده و به مدت 3 دقيقه براي آن زمان در نظر مي گيريم .
سپس جعفري را اضافه مي كنيم و به مدت يك دقيقه آن را در مايكروويو قرار مي دهيم . مايه گوشت آماده است . در يك ظرف پيركس يك لايه پاستا ، يك لايه مايه گوشت آماده شده و سپس كمي پنير پيتزا ريخته و به همين ترتيب ادامه مي دهيم تا مواد تمام شود. درب ظرف را گذاشته و 12 تا 14 دقيقه آن را در مايكروويو قرار دهيد . غذا آماده سرو مي باشد.
منبع:هنر آشپزي 72