جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
خوراك مرغ با ژامبون و پنير
-(2 Body) 
خوراك مرغ با ژامبون و پنير
Visitor 274
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم :
 

پنير موتزارلا 100 گرم ، رنده شده
سينه ي مرغ متوسط 4 عدد ، بدون پوست و استخوان
آرد سفيد 3 قاشق غذاخوري
نمك و فلفل به ميزان لازم
كره 50 گرم
ژامبون 4 ورق ، نصف شده
ريحان يك دوم پيمانه ، درشت خرد شده

طرز تهيه :
 

هر يك از سينه هاي مرغ را از وسط به دونيم تقسيم كرده ودر مخلوط آرد ، نمك و فلفل بغلتانيد . كره را در يك تابه داغ كرده و مرغ ها را در آن سرخ كنيد . تا دو سمت آن طلايي شود(حدود 12 تا 14 دقيقه).
مرغ ها را از تابه خار كرده و در يك ظرف نسوز چرب كرده بچينيد و روي هر كدام يك تكه ژامبون قرار دهيد ، سپس روي آن را با پنير و ريحان پوشانده و حدود 10 دقيقه در فر گريل كنيد تا پنير طلايي شود . اين غذا را با نان سرو كنيد.
منبع:هنر آشپزي 72
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image