مواد لازم :
پنير موتزارلا 100 گرم ، رنده شده
سينه ي مرغ متوسط 4 عدد ، بدون پوست و استخوان
آرد سفيد 3 قاشق غذاخوري
نمك و فلفل به ميزان لازم
كره 50 گرم
ژامبون 4 ورق ، نصف شده
ريحان يك دوم پيمانه ، درشت خرد شده
طرز تهيه :
هر يك از سينه هاي مرغ را از وسط به دونيم تقسيم كرده ودر مخلوط آرد ، نمك و فلفل بغلتانيد . كره را در يك تابه داغ كرده و مرغ ها را در آن سرخ كنيد . تا دو سمت آن طلايي شود(حدود 12 تا 14 دقيقه).
مرغ ها را از تابه خار كرده و در يك ظرف نسوز چرب كرده بچينيد و روي هر كدام يك تكه ژامبون قرار دهيد ، سپس روي آن را با پنير و ريحان پوشانده و حدود 10 دقيقه در فر گريل كنيد تا پنير طلايي شود . اين غذا را با نان سرو كنيد.
منبع:هنر آشپزي 72