مواد لازم براي 4 نفر:
كره/ 25 گرم
پياز خرد كرده/ 1 عدد
كرفس خرد كرده/ 3 ساقه
سير كوبيده/ 1 حبه
فلفل دلمهاي قرمز خرد كرده/ نصف 1 عدد
شير/500 ميليليتر (2 پيمانه)
ميگو/ 300 گرم
نمك و فلفل/ به ميزان لازم
برگ نعناع براي تزئين/ به ميزان لازم
روش تهيه:
ظرف مناسبي را روي اجاق قرار دهيد و كره را در آن آب كنيد. آن گاه پياز و كرفس را بيفزائيد و تفت دهيد تا نرم شوند. سپس سير و فلفل را اضافه كنيد و كمي تفت دهيد. بعد شير، ميگو، نمك و فلفل را نيز بيفزائيد و با حرارت ملايم بجوشانيد تا سوپ بپزد. اكنون سوپ را در كاسهي مناسبي بريزيد و روي آن را با برگ نعناع تزئين كنيد.
منبع:مجلهي آشپزباشي، شماره 36