جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


باقلاوابيج
-(2 Body) 
باقلاوابيج
Visitor 344
Category: دنياي فن آوري
مواد لازم:
شويد خشک 3 تا 4 قاشق سوپ خوري
تخم مرغ 3 عدد
سير 3 حبه
روغن و کره 100 گرم
باقالي مازندراني( پلويي ) 500 گرم
آب 1 پيمانه پلوپز
نمک،فلفل،زردچوبه،دارچين به ميزان لازم
طرز تهيه:
ابتدا باقالي را از پوست جدا کرده و همراه سير مي کوبيم و بعد شويد خشک و نمک و زردچوبه به آن اضافه کرده و تفت مي دهيم سپس آب به آن افزوده و وقتي يک جوش زد تخم مرغ ها را در آن شکسته و مي گذاريم تا کمي خودش را بگيرد و پخته شود . وقتي آب غذا خشک شد و باقالي و تخم مرغها هم پخته شد غذا را هم زده و با کمي روغن مجدداً سرخ مي کنيم سپس فلفل و دارچين را به غذا افزوده و مرتباً تفت مي دهيم تا کاملاً سرخ شود. اين غذا با برنج سرو مي شود و در کنارش ماهي شور،زيتون پرورده و ماست سرو مي شود.
منبع:www.vista.ir
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image