? مواد لازم:
بادنجان قلمي يا دلمه اي کوچک=5/1 کيلوگرم
پياز ريز سفيد=500 گرم
گوجه فرنگي=1 کيلوگرم
سرکه=1 استکان معمولي
سير=1 بوته
روغن مايع=150 گرم
نمک و فلفل=بقدر کافي
? طرز تهيه:
بادنجانها را پوست ميکنيم. آنها را هم از طول و هم از قطر به دو نيم ميکنيم تا هر بادنجان 4 قطعه شود. کمي نمک به آنها ميپاشيم و اطرافشان را در روغن ميغلتانيم. روي گوجه فرنگيها آب جوش ميريزيم و پوست آنها را گرفته،خردشان ميکنيم. پياز را هم پوست ميگيريم و ميشوييم. داخل ظرف گرد نسوز مناسبي دو سه قاشق روغن مايع ميظريزيم و پيازها را در آن روي حرارت ملايم قرار ميدهيم. کمي نمک و فلفل هم ميزنيم. سير را نيز پوست کنده،ميکوبيم و با پياز کمي سرخ ميکنيم. نصف پيازهاي سرخ شده را از ظرف خارج ميکنيم و به جاي آن نصف گوجه فرنگيها را ميريزيم. بادنجانها را روي گوجه فرنگيها ميچينيم. بقيه گوجه فرنگيها را روي بادنجانها ميريزيم. بقيه پيازها را هم روي اين گوجه فرنگيها ميخوابانيم و سرکه و کمي نمک و فلفل روي همه ميپاشيم. در ظرف را ميبنديم، ظرف را به مدت 30 تا 45 دقيقه روي پنجره فر با حرارت 350 درجه فارنهايت ميگذاريم تا تمام مواد بپزند، ولي زياد له نشوند. خوراک را با همان ظرف سر ميز ميبريم. در حرارت ملايم روي گاز يا آتش هم ميتوان اين غذا را تهيه کرد. بايد توجه داشت، ظرف از نوع ظرف پيرکسي باشد که در حرارت نشکند، چون لطف اين غذا در آن است که با ظرف سر ميز برود.
منبع:www.vista.ir