مواد لازم:
پياز : 200 گرم
شير هموژنيزه : قدري
آب گوشت : قدري
آرد سفيد : 6 قاشق سوپخوري
کره : 3 قاشق سوپخوري
خامه : 2 قاشق سوپخوري
تخم مرغ : 1 عدد
طرز تهيه:
پيازها را ريز خرد کرده با کره مدت پانزده دقيقه در کماجدان بپزيد، وقتيکه آبش تمام شد، آرد را رويش پاشيده پير يا آب گوشت را در آن ريخته همش بزنيد.
سپس نمک و فلفل و جوز هندي خرد شده را در آن ريخته روي آتش بگذاريد و همش بزنيد.
سه ربع ساعت بعد از آن خامه و يا کره را بر سس فوق الذکر اضافه کرده سر سفره بياوريد.
منبع: www.vista.ir