? يک غذاي مايکروفري
اگر تا به حال مثل بيشتر خانمها از مايکروفر براي گرم کردن غذا استفاده کردهايد و هيچ وقت به فکر آشپزي کردن با آن نيفتادهايد، ستون امروز آشپز بانو را بخوانيد تا بفهميد که مايکروفرتان چقدر ميتواند کمک حال شما باشد.
? مواد لازم
? پياز – 1 عدد
? سير – 2 حبه
? بادمجان - 250 گرم
? کدو – 150 گرم
? گوشت چرخکرده ـ 120 گرم
? قارچ – 5 عدد
? روغن مايع – به اندازه کافي
? گوجه فرنگي – 1 عدد
? جعفري – 2 قاشق غذا خوري
? نمک و فلفل – به ميزان لازم
? پنير پيتزا – 2 قاشق غذا خوري
? طرز تهيه
ابتدا بادمجان را از چند جا چنگال زده و با پوست روي سه پايه فلزي مخصوص مايکروفر قرار دهيد و به مدت 7 دقيقه با درجه حرات بالا بپزيد. سپس آنها را بيرون آورده و بگذاريد سرد شوند. پياز و سير را حلقه کرده همراه با روغن داخل ظرف مخصوصي بريزيد و در آن بگذاريد به مدت 5 دقيقه با پخت ترکيبي باگريل بپزيد.
در اين مرحله گوشت چرخ کرده، قارچ و بادمجان را که پوست آن کنده و به قطعات هم اندازه در آوردهايد را اضافه کنيد و در ظرف را ببنديد تا به مدت 7 دقيقه با درجه بالا به صورت پخت ترکيبي باگريل بپزد.
سپس گوجه فرنگي حلقه شده، جعفري و نمک و فلفل را اضافه کنيد و روي آن پنير بپاشيد. در اين مرحله در ظرف را ببنديد و 5 دقيقه با پخت ترکيبي باگريل درون مايکروفر بگذاريد
منبع: www.vista.ir