|
پوره بادمجان
-(5 Body)
|
پوره بادمجان
Visitor
260
Category:
دنياي فن آوري
? مواد لازم: ? بادمجان بزرگ: 450 گرم يا 2 عدد بزرگ ? فلفل سبز تند: 4 عدد ? سير: 4 حبه ? پوست رنده شده و ليموي درشت: يك عدد ? پودر زيره: 1 قاشق غذاخوري ? تخم گشنيز: 1 قاشق غذاخوري ? پودر دارچين: 1 قاشق غذاخوري ? پنير خامهاي: 175 گرم ? مقداري زيره براي تزئين ? طرز تهيه: فر را روي حرارت 200 درجه سانتي گرادبگذاريد. بادمجانها را بشوييد وهر كدام از آنهارا در چند نقطه خراش دهيد وهر دو را مستقيماروي صفحه فر بگذاريد وبه مدت چهل دقيقهبپزيد تا وقتي كه بادمجانها كاملا نرم شوند. فلفلو سير را در داخل فر گذاشته و بگذاريد ده دقيقه،بعد حرارت ببيند تا زماني كه پوستشان چروكيدهشود آنها را از فر بيرون بياوريد و در يك كيسهپلاستيكي بگذاريد و ده دقيقه صبر كنيد، سپسپوست آنها را جدا كنيد و هستههاي فلفل را دربياوريد و كنار بگذاريد. بگذاريد بادمجانها سردشوند، بعد پوست آنها را جدا كرده، فلفل را به آناضافه كنيد و آن قدر هم بزنيد تا به صورت پورهيك دست در بيايد. سپس پنير خامهاي را اضافهكرده و مجددا صاف كنيد. حداقل نيم ساعت آنرا در يخچال بگذاريد. تخم گشنيز و زيره پودرشده را روي آن بپاشيد و آن را با نان ميل كنيد. منبع:www.vista.ir
|
|
|