جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
دلمه ي قارچ دريايي
-(4 Body) 
دلمه ي قارچ دريايي
Visitor 269
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم :
 

پنير موتزارلا 80 گرم ، رنده شده
ميگو متوسط 8 عدد ، پوست كنده
قارچ درشت 8 عدد
جعفري ساطوري يك قاشق غذاخوري
روغن زيتون 2 قاشق غذاخوري
آب ليمو 2 قاشق غذاخوري
سير يك حبه، رنده شده
سركه ، نمك و فلفل به ميزان لازم

طرز تهيه :
 

ميگوها را در محلول يك ليتر آب ، يك قاشق غذاخوري سركه و يك قاشق مرباخوري نمك 3 دقيقه بجوشانيد. سپس آب كش كنيد. ساقه ي قارچ ها را جدا كرده و داخل آن ها را به كمك قاشق چايخوري و با احتياط خالي كنيد. ساقه ي 2 عدد از قارچ ها را ساطوري كرده و با جعفري ، روغن زيتون ، آب ليمو ، سير ، 50 گرم پنير ، نمك و فلفل مخلوط كنيد. قارچ ها را به صورت برگردان در يك ظرف نسوز چرب شده براي مدت 15 تا 20 دقيقه داخل فر با دماي 200 درجه ي سانتي گراد بپزيد و موقع خارج كردن آب زائد حاصله را دور بريزيد .
داخل قارچه هاي از فر خارج شده را با مايه ي پنير و سبزيجات پر كرده و يك ميگو روي هر كدام قرار دهيد و باقي پنير را روي آن بريزيد .
مجددا قارچ ها را براي مدت حدودا 5 دقيقه درون فر روي حرارت 200 درجه ي سانتي گراد قرار دهيد تا پنير ذوب شده و كمي تغيير رنگ دهد سپس از فر خارج كرده و با سس دلخواه سرو كنيد.
منبع:هنر آشپزي 72
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image