مواد لازم :
پنير موتزارلا 80 گرم ، رنده شده
ميگو متوسط 8 عدد ، پوست كنده
قارچ درشت 8 عدد
جعفري ساطوري يك قاشق غذاخوري
روغن زيتون 2 قاشق غذاخوري
آب ليمو 2 قاشق غذاخوري
سير يك حبه، رنده شده
سركه ، نمك و فلفل به ميزان لازم
طرز تهيه :
ميگوها را در محلول يك ليتر آب ، يك قاشق غذاخوري سركه و يك قاشق مرباخوري نمك 3 دقيقه بجوشانيد. سپس آب كش كنيد. ساقه ي قارچ ها را جدا كرده و داخل آن ها را به كمك قاشق چايخوري و با احتياط خالي كنيد. ساقه ي 2 عدد از قارچ ها را ساطوري كرده و با جعفري ، روغن زيتون ، آب ليمو ، سير ، 50 گرم پنير ، نمك و فلفل مخلوط كنيد. قارچ ها را به صورت برگردان در يك ظرف نسوز چرب شده براي مدت 15 تا 20 دقيقه داخل فر با دماي 200 درجه ي سانتي گراد بپزيد و موقع خارج كردن آب زائد حاصله را دور بريزيد .
داخل قارچه هاي از فر خارج شده را با مايه ي پنير و سبزيجات پر كرده و يك ميگو روي هر كدام قرار دهيد و باقي پنير را روي آن بريزيد .
مجددا قارچ ها را براي مدت حدودا 5 دقيقه درون فر روي حرارت 200 درجه ي سانتي گراد قرار دهيد تا پنير ذوب شده و كمي تغيير رنگ دهد سپس از فر خارج كرده و با سس دلخواه سرو كنيد.
منبع:هنر آشپزي 72