جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
دسر هلو
-(3 Body) 
دسر هلو
Visitor 291
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي 4 نفر:
 

هلوي سفت و رسيده: 4 عدد
آب ليموترش: 2 قاشق غذاخوري
آب هلو: يك سوم پيمانه
كره: 25 گرم (2 قاشق غذاخوري)
زرده ي تخم مرغ: يك عدد
وانيل: يك چهارم قاشق مرباخوري
شكر: 3 قاشق غذاخوري
كشمش ريز: يك قاشق غذاخوري
خلال بادام: يك قاشق غذاخوري
بيسكويت كم شيرين: 50 گرم، خرد شده

طرز تهيه:
 

هلوها را پوست كنده و از وسط برش دهيد. هسته هاي آن را خارج كرده و روي آن كمي شكر بپاشيد. سپس آب ليموترش و آب هلو را در ظرفي ريخته و كره را به آن ها اضافه كنيد و ظرف را بدون درپوش به مدت 3 دقيقه با قدرت 100 درصد (حداكثر) در دستگاه بگذاريد تا كره آب شود. سپس زرده ي تخم مرغ، وانيل و شكر را با چنگال هم بزنيد و به همراه كشمش، خلال بادام و بيسكويت خرد شده به مايه ي فوق اضافه كنيد و ظرف را مجدداً به مدت 3 تا 5 دقيقه با قدرت 100 درصد (حداكثر) در دستگاه بگذاريد تا حباب بزند. سپس داخل هلوها را كمي خالي كنيد و با مايه ي فوق پر كنيد و آن ها را درون ظرفي قرار دهيد. ظرف را با درپوش به مدت 6 تا 8 دقيقه با قدرت 100 درصد (حداكثر) در دستگاه بگذاريد.

نكته:
 

1ـ اين دستور 155 گرم كربوهيدرات، 10 گرم پروتئين، 45 گرم چربي و 1065 كيلوكالري انرژي دارد.
2ـ مي توانيد اين دسر را با بستني وانيلي ميل كنيد.

منبع: ماهنامه ي هنر آشپزي، شماره ي 69
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image