مواد لازم:
ژله: يك بسته
آب جوش: يك دوم پيمانه
مارش مارلو: 50 تا 75 گرم
طرز تهيه:
نصف ليوان آب را با يك بسته پودر ژله مخلوط كنيد و به مدت يك و نيم دقيقه در مايكروويو با قدرت بالا بگذاريد بعد ظرف را بيرون بياوريد و ژله را خوب هم بزنيد.
مارشمالوها را در آن بريزيد و به مدت يك دقيقه دو بار با قدرت بالا حرارت دهيد. مارشمالو ها شروع به ذوب شدن مي كنند. مواد را با هم زن دستي يا چنگال كاملاً مخلوط كنيد. يك ظرف پيركس مستطيلي يا تفلون به ابعاد 20*30 را كمي چرب كرده، ژله ي آماده شده را داخل ظرف خالي كنيد. مواد خامه اي در قسمت روي ژله قرار گرفته و خود ژله ته نشين مي شود (همين باعث دو رنگ شدن ژله مي شود). ظرف را به مدت 45 دقيقه تا يك ساعت داخل يخچال بگذاريد و بعد اين مدت دور تا دور ژله را با چاقويي كه داخل آب داغ گرم كرده ايد ببريد و از يك طرف ظرف شروع به رول كردن ژله كنيد و سپس آن را به دايره هاي 2 سانتي برش بزنيد.
نكته:
1ـ اين دستور 155 گرم كربوهيدرات، 10 گرم پروتئين، 0 گرم چربي و 660 كيلوكالري انرژي دارد.
2ـ در صورت در دسترس نبودن مايكروويو مراحل را به صورت بن ماري (حرارت غير مستقيم) انجام دهيد.
منبع: ماهنامه ي هنر آشپزي، شماره ي 69