انرژي کل 2300 کيلوکالري
مواد لازم:
پودر ژلاتين/ 2 قاشق سوپخوري
آب سرد/ 1 پيمانه
آب پرتقال/ 1 پيمانه
شير/ 2 پيمانه
شکر/ 100 گرم
خامه/ 150 گرم
فيله پرتقال/ 1 پيمانه
مرباي پوست پرتقال/ 1 قاشق سوپخوري
بيسکويت ويفر پرتقالي/ يک دوم بسته
آب آلبالو/ 1 پيمانه
آلبالوي هسته گرفته/ يک دوم پيمانه
بيسکويت ويفر شکلاتي/ يک دوم بسته
روش تهيه:
پودر ژلاتين را روي آب سرد بپاشيد و روي حرارت آب جوش (بن ماري) قرار دهيد تا کاملاًحل شود. سپس آب پرتقال، نيمي از شير و 50 گرم شکر را ترکيب کنيد. حالا نيمي از خامه را نيز با اين مواد مخلوط نماييد و فيله هاي پرتقال را به آن بيفزاييد. مرباي پوست پرتقال را نيز درون آن بريزيد. در پايان نيمي از پودر ژلاتين را به مخلوط پرتقالي بيفزاييد. ترکيب را در ظرف مخصوص بريزيد. اکنون ويفر پرتقالي را درشت خرد کنيد و روي دسر پرتقالي بريزيد و در يخچال قرار دهيد تا بسته شود. سپس آب آلبالو را با شير، شکر و خامه باقيمانده ترکيب کنيد. حالا نيم ديگر پودر ژلاتين را به دسر آلبالويي بيفزاييد. سپس آلبالوهاي هسته گرفته را نيز اضافه کنيد. ترکيب آماده شده را آرام روي دسر پرتقالي بسته شده ريخته و روي آن را ويفر کاکائوي خرد شده بريزيد و در يخچال قرار دهيد تا بسته شود. سپس دسر را از يخچال خارج کنيد. و در ظرف مورد نظر برگردانيد و روي آن را با برش هاي پرتقال و ويفر تزئين نماييد.
منبع: نشريه ي دنياي تغذيه، شماره ي 90