مواد لازم براي 8تا10نفر:
برگه قيسي/7تا8عدد، ريز خرد شده
بادام هندي بو نداده/8عدد، ريز خرد شده
گردو/25گرم، ريز خرد شده
کشمش / 25گرم
خلال بادام/25گرم
آب پرتقال/يک چهارم پيمانه
کره يا مارگارين/150گرم
شکر/70گرم
تخم مرغ کامل / يک عدد
آرد/200گرم
بيکينگ پودر/يک و نيم قاشق مرباخوري
مخلوط دارچين و پودر قند/مقداري براي تزئين
طرز تهيه :
ابتدا برگه قيسي ، بادام هندي، گردو، کشمش و خلال بادام را يک ساعت در آب پرتقال خيس کنيد.
کره را با شکرخوب بزنيد، سپس تخم مرغ را اضافه کرده و به زدن ادامه دهيد. بعد ميوه هاي خيسانده شده را همراه آب پرتقال به مواد اضافه کنيد. آرد و بيکينگ پودر را الک کرده داخل مواد بريزيد و به مدت يک ربع استراحت دهيد. سپس به اندازه يک قاشق مرباخوري از مواد برداشته و با حفظ فاصله داخل سيني بگذاريد. سپس سيني را در طبقه وسط فر گرم شده با دماي 180درجه ي سانتي گراد به مدت 15تا20دقيقه بپزيد. سپس روي آن را با دارچين و پودر شکر تزيين کنيد.
نکته :
ـ اين دستور290گرم کربوهيدرات، 55گرم پروتئين،210گرم چربي و 3270کيلوکالري انرژي دارد.
منبع: ماهنامه ي هنر آشپزي، شماره ي 73