جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
پوره اسفناج و سيب زميني
-(0 Body) 
پوره اسفناج و سيب زميني
Visitor 297
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:
 

سيب زميني / 500 گرم
اسفناج ساطوري / 500 گرم
کره / 50 گرم
شير / يک دوم پيمانه
خامه / 4 قاشق غذاخوري
نمک و فلفل / به ميزان لازم

طرز تهيه:
 

سيب زميني ها را شسته و با چاقو شکاف هاي عميق در آن ها ايجاد کنيد و مستقيم روي سيني شيشه اي مايکروويو بگذاريد. مدت 6 تا 8 دقيقه با قدرت 100%( حداکثر) زمان بدهيد تا کاملاً بپزد. اسفناج را در ظرف گودي بريزيد و آن را بدون درپوش به مدت 5 تا 7 دقيقه با قدرت 100%( حداکثر) در دستگاه بگذاريد تا بپزد. سپس پوست سيب زميني را کنده و خرد کنيد و به همراه اسفناج در مخلوط کن بريزيد تا کاملاً با هم مخلوط شوند.
سپس کره، نمک و فلفل را افزوده و شير را به تدريج اضافه کنيد و هم بزنيد و ظرف را بدون درپوش به مدت 5 دقيقه با قدرت 100% در دستگاه بگذاريد تا شير کاملاً جذب پوره ها شود در آخر خامه را به آن اضافه کنيد.

نکته:
 

1- اين دستور 115 گرم کربوهيدرات، 30 گرم پروتئين، 65 گرم چربي و 1165 کيلوکالري انرژي دارد.
2- اين پوره به علت داشتن شير و اسفناج براي غذاي کودکان بسيار مفيد مي باشد.
منبع:نشريه هنرآشپزي، شماره 67
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image