مواد لازم:
سيب زميني / 500 گرم
اسفناج ساطوري / 500 گرم
کره / 50 گرم
شير / يک دوم پيمانه
خامه / 4 قاشق غذاخوري
نمک و فلفل / به ميزان لازم
طرز تهيه:
سيب زميني ها را شسته و با چاقو شکاف هاي عميق در آن ها ايجاد کنيد و مستقيم روي سيني شيشه اي مايکروويو بگذاريد. مدت 6 تا 8 دقيقه با قدرت 100%( حداکثر) زمان بدهيد تا کاملاً بپزد. اسفناج را در ظرف گودي بريزيد و آن را بدون درپوش به مدت 5 تا 7 دقيقه با قدرت 100%( حداکثر) در دستگاه بگذاريد تا بپزد. سپس پوست سيب زميني را کنده و خرد کنيد و به همراه اسفناج در مخلوط کن بريزيد تا کاملاً با هم مخلوط شوند.
سپس کره، نمک و فلفل را افزوده و شير را به تدريج اضافه کنيد و هم بزنيد و ظرف را بدون درپوش به مدت 5 دقيقه با قدرت 100% در دستگاه بگذاريد تا شير کاملاً جذب پوره ها شود در آخر خامه را به آن اضافه کنيد.
نکته:
1- اين دستور 115 گرم کربوهيدرات، 30 گرم پروتئين، 65 گرم چربي و 1165 کيلوکالري انرژي دارد.
2- اين پوره به علت داشتن شير و اسفناج براي غذاي کودکان بسيار مفيد مي باشد.
منبع:نشريه هنرآشپزي، شماره 67