مواد لازم:
ميگو: 250گرم
پنير گودا: 150گرم
گوجه فرنگي : 200گرم
قارچ : 250گرم
آبليمو: مقداري
كاهو: 2برگ
پياز: 2عدد
تره خرد شده : يك دوم پيمانه
سركه : 3 قاشق سوپخوري
شكر: 1 قاشق سوپخوري
روغن سالاد يا روغن زيتون : 2 قاشق سوپخوري
تخم مرغ: 6عدد
نمك و فلفل سياه : به ميزان لازم
طرز تهيه:
ميگوها را بشوييد. آنها را آب پز كرده و سپس در صافي بگذاريد تا آب آن برود. پنير را به صورت تكه هايي به طول 3 سانت برش بدهيد.گوجه فرنگي ها را بشوييد و نصف كنيد. قارچها راشسته و به صورت ورقه هاي نازك برش دهيد وقدري آبليمو روي آنها بريزيد. كاهو را بشوييد وخرد كنيد. تره خردشده را هم به كاهوها اضافه كنيد. براي تهيه سس ، سركه ، نمك ، فلفل و شكر را بايكديگر مخلوط كنيد و روغن را ذره ذره به آنهااضافه كنيد.
ابتدا ميگو را به سس اضافه كنيد و كمي بگذاريدتا سس به خورد آن برود، سپس مابقي مواد رااضافه كنيد و تخم مرغهاي آب پز دونيم شده رابراي تزيين روي آنها قرار دهيد.
منبع:
منبع:www.vista.ir /ج