مواد لازم
گوشت پخته و خرد کرده ي مرغ: 2پيمانه
بروکلي پخته: 2پيمانه
گردوي خرد کرده: يک چهارم پيمانه
پيازچه ي ريزخردکرده: 2قاشق سوپخوري
تخم مرغ سفت خرد کرده: 4عدد
مايونز: يک دوم پيمانه
خامه : يک دوم پيمانه
آبليمو: 4 قاشق سوپخوري
سيب زميني خلالي خرد کرده: 1/5پيمانه
پنير گوداي رنده شده: يک دوم پيمانه
روش تهيه
در کاسه ي بزرگي، گوشت مرغ و کلم بروکلي، گردو، پيازچه و تخم مرغ را با هم مخلوط کنيد . در کاسه ي ديگري مايونز، خامه و آبليمو را مخلوط نمائيد و روي مواد مرغ و بروکلي بريزيد. حالا همه ي مواد را با هم مخلوط سازيد تا تمامي آن به سس آغشته شود. سالاد را چند ساعت در يخچال بگذاريد تا گوشت، طعم بگيرد. هنگام ميل کردن، تمام مواد را داخل ظرف مناسبي بريزيد. بعد روي آن را با خلال سيب زميني سرخ شده بپوشانيد. پنير را رنده کنيد و 4دقيقه از گريل استفاده کنيد تا فقط پنير آب شود. سپس آن را ميل کنيد.
منبع: مجله دنياي زنان 63