جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
چيکن استروگانف
-(3 Body) 
چيکن استروگانف
Visitor 251
Category: دنياي فن آوري
مواد لازم:
پياز: 500گرم
روغن يا کره: 100گرم
فيله ي خلال کرده ي مرغ: 500گرم
نمک و فلفل: به مقدار لازم
آرد: 1قاشق سوپخوري
سيب زميني: 1کيلوگرم
روغن سرخ کردني: 250گرم
خامه(براي تزئين): 200گرم
مواد لازم براي تهيه ي سس سفيد:
کره: 50گرم
آرد سفيد: 50گرم
شير: 150گرم
خامه : 100گرم

چيکن استروگانف

روش تهيه
ابتدا پيازها را خلالي خرد کنيد و در روغن تفت دهيد تا طلائي شوند. سپس فيله ي خرد کرده ي مرغ را در ظرف بريزيد و کمي تفت دهيد تا آب آن گرفته شود. نمک، فلفل و آرد را اضافه و مخلوط کنيد و شعله را خاموش نمائيد. سيب زميني ها را بشوئيد و پوست بگيريد و به صورت خلال باريک خرد و در روغن فراوان سرخ کنيد. سيب زميني ها را بشوئيد و پوست بگيريد و به صورت خلال باريک خرد و در روغن فراوان سرخ کنيد. سيب زميني ها را در موقع سرخ کردن نبايد هم بزنيد.، چون ممکن است له شوند. وقتي سيب زميني ها کاملا برشته شد، آنها را از روغن در آوريد و در صافي بريزيد تا روغن اضافي آنها گرفته شود.
روش تهيه ي سس سفيد:
کره را روي حرارت آب کنيد و آرد را در آن کمي تفت دهيد تا بوي خامي اش گرفته شود. آنگاه شير را بيفزائيد و سريع هم بزنيد تا گلوله نشود. در صورت نياز، نمک و فلفل اضافه کنيد. پس از افزودن خامه ، شعله را خاموش کنيد. حالا اين سس را به مواد بالا افزوده و مخلوط کنيد . اينک چيکن استروگانف آماده را در ظرف مناسب بکشيد و رويش را با خلال سيب زميني سرخ کرده پر و با خامه تزئين کنيد و آن را ميل نمائيد.
منبع: مجله دنياي زنان 63
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image