انرژي کل 6500 کيلوکالري
مواد لازم:
پودرشکر/100 گرم
روغن صاف مخصوص قنادي/300 گرم
روغن مايع/100 ميلي ليتر
شربت ساده/100 ميلي ليتر
تخم مرغ/2 عدد
وانيل /يک چهارم قاشق چايخوري
زعفران/به مقدار لازم
نمک/به مقدار کم
آرد /750 گرم
روش تهيه:
پودرشکر و روغن را در ظرف مناسبي بريزيد و با همزن برقي بزنيد تا صاف و يکدست شود. سپس روغن مايع، شربت، تخم مرغ ها، وانيل، زعفران، نمک و در آخر، آرد را به آن بيفزاييد تا خمير نرمي حاصل شود. خميررا در کيسه نايلوني و داخل يخچال قرار دهيد تا سرد شود. حالا خمير را با وردنه بازکنيد، روي آن را سفيده تخم مرغ بماليد و قدري شکر و پودر پسته بپاشيد. خمير را به شکل مستطيل ببريد و داخل سيني بچينيد و در فر گرم شده با دماي 180 درجه سانتيگراد به مدت تقريبي 15 تا 20 دقيقه بپزيد. پس از خنک شدن، روي شيريني را با شکلات و پوست پرتقال تزيين کنيد و در ظرف مناسبي بچينيد.
منبع:نشريه دنياي تغذيه، شماره 98.