انرژي کل 3900 کيلوکالري
مواد لازم:
زرده تخم مرغ/ 2 عدد
شکر/ 200 گرم
شير/ 1 ليتر
خامه فرم گرفته/ 300گرم
پودر ژلاتين/ 1 قاشق سوپخوري
آب سرد/ يک چهارم پيمانه
شکلات سياه خرد کرده/ 300گرم
نسکافه/ 1 قاشق سوپخوري
روش تهيه:
زرده تخم مرغ و شکر را با همزن برقي بزنيد تا به صورت کرم در بيايد. شير را بجوشانيد و خامه را به آن اضافه کنيد.سپس ژلاتين را روي آب بپاشيد و روي حرارت بخار آب جوش (بن ماري)حل و به شير اضافه کنيد. سپس مخلوط زرده تخم مرغ و شکر را به شير بيفزاييد. اکنون شکلات را که روي حرارت بخار آب جوش (بن ماري) ذوب کرده ايد، همراه نسکافه به آن اضافه کنيد و هم بزنيد تا يکدست شود. سپس در ليوان بريزيد و داخل يخچال بگذاريد تا ببندد. بعد از اينکه از يخچال بيرون آورديد، روي آن را با خامه و دانه هاي قهوه تزئين کنيد.
منبع: نشريه ي دنياي تغذيه، شماره ي 90