انرژي کل 3400 کيلوکالري
مواد لازم:
پوره انبه/ 400 گرم
موز/ 1 عدد
کمپوت هلو/ 1 قوطي
زرده تخم مرغ/ 3 عدد
شکر/ 300 گرم
شير/ 1 ليتر
پودر ژلاتين/ 2 قاشق سوپخوري
آب سرد/ 1 پيمانه
خامه/ 300 گرم
روش تهيه:
ابتدا انبه، موز و کمپوت هلو را درون پارچ مخلوط کن بريزيد. دستگاه را روشن کرده، صبر کنيد تا مواد پوره شود. زرده تخم مرغ و شکر را با همزن برقي بزنيد تا کرم رنگ و کشدار شود. سپس شير را بجوشانيد و مخلوط زرده تخم مرغ و شکر را به آن اضافه کنيد و دوباره روي شعله گاز قرا دهيد تا داغ شود. ژلاتين را روي آب سرد بپاشيد و روي حرارت بخار آب جوش بگذاريد تا ژلاتين حل و شفاف شود. حالا آن را به شير بيفزاييد. در آخر، پوره ميوه ها را به اين مخلوط اضافه نماييد و مواد را در داخل قالب گرد ميان تهي به قطر حدود 25 سانتيمتر بريزيد و در يخچال قرار دهيد تا کاملا ببندد. بعد از اينکه از يخچال بيرون آورديد، روي آن را با خامه تزئين کنيد.
منبع: نشريه ي دنياي تغذيه، شماره ي 90