مواد لازم:
فيله ي گوساله: 200 گرم، نازك خرد شده
آرد: 2 قاشق غذاخوري
روغن زيتون: 2 قاشق غذاخوري
سير: يك قاشق غذاخوري، له شده
رزماري تازه: يك قاشق غذاخوري، ريز خرد شده
فلفل قرمز نيم كوب: يك چهارم قاشق مرباخوري
آب مرغ: يك پيمانه
بروكلي: 200 گرم، گل گل شده
كره: 2 قاشق غذاخوري
نمك و فلفل: به ميزان لازم
ني او كي يا پاستا پخته ي داغ: 3 پيمانه
پارمزان رنده شده: يك چهارم پيمانه
طرز تهيه:
فيله را نمك و فلفل زده، در آرد بغلتانيد. روغن را در تابه داغ كرده و فيله ها را روي حرارت متوسط به بالا سرخ كنيد تا طلايي شود. سپس سير، رزماري و فلفل قرمز را اضافه كرده، يك دقيقه ي ديگر تفت دهيد. آب مرغ و بروكلي را اضافه كرده، در ظرف را ببنديد تا بروكلي ها پخته و نرم شود. در آخر كره، نمك و فلفل را اضافه كرده و با ني او كي يا پاستا مخلوط كرده و پنير پارمزان پاشيده و سرو كنيد. اگر از پاستا استفاده مي كنيد با ورميشل angel hair (موي فرشته) بسيار خوشمزه مي شود.
نكته:
ـ اين دستور 25 گرم كربوهيدرات، 55 گرم پروتئين، 100 گرم چربي و 1220 كيلوكالري انرژي دارد (بدون در نظر گرفتن كالري ني او كي موجود در دستور).
منبع: ماهنامه ي هنر آشپزي، شماره ي 69