جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
ني او كي با بروكلي و گوشت
-(6 Body) 
ني او كي با بروكلي و گوشت
Visitor 292
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:
 

فيله ي گوساله: 200 گرم، نازك خرد شده
آرد: 2 قاشق غذاخوري
روغن زيتون: 2 قاشق غذاخوري
سير: يك قاشق غذاخوري، له شده
رزماري تازه: يك قاشق غذاخوري، ريز خرد شده
فلفل قرمز نيم كوب: يك چهارم قاشق مرباخوري
آب مرغ: يك پيمانه
بروكلي: 200 گرم، گل گل شده
كره: 2 قاشق غذاخوري
نمك و فلفل: به ميزان لازم
ني او كي يا پاستا پخته ي داغ: 3 پيمانه
پارمزان رنده شده: يك چهارم پيمانه

طرز تهيه:
 

فيله را نمك و فلفل زده، در آرد بغلتانيد. روغن را در تابه داغ كرده و فيله ها را روي حرارت متوسط به بالا سرخ كنيد تا طلايي شود. سپس سير، رزماري و فلفل قرمز را اضافه كرده، يك دقيقه ي ديگر تفت دهيد. آب مرغ و بروكلي را اضافه كرده، در ظرف را ببنديد تا بروكلي ها پخته و نرم شود. در آخر كره، نمك و فلفل را اضافه كرده و با ني او كي يا پاستا مخلوط كرده و پنير پارمزان پاشيده و سرو كنيد. اگر از پاستا استفاده مي كنيد با ورميشل angel hair (موي فرشته) بسيار خوشمزه مي شود.

نكته:
 

ـ اين دستور 25 گرم كربوهيدرات، 55 گرم پروتئين، 100 گرم چربي و 1220 كيلوكالري انرژي دارد (بدون در نظر گرفتن كالري ني او كي موجود در دستور).

منبع: ماهنامه ي هنر آشپزي، شماره ي 69
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image