مواد لازم:
کره/50گرم
پياز/ 1عدد
ساقه ي کرفس/ 300گرم
سبزي معطر (شامل گشنيز، جعفري و برگ کرفس)/150گرم
سينه ي خرد شده ي مرغ/1عدد
آرد /3قاشق سوپ خوري
شير /1ليتر
آب /250ميلي ليتر
نمک و فلفل/ به ميزان لازم
روش تهيه:
کره را در قابلمه اي گرم کنيد و پياز خلال شده را درآن تفت دهيد تا کمي نرم شود. سپس ساقه ي خلال شده ي کرفس و سبزي و سينه ي خرد شده ي مرغ را بيفزائيد و مقداري تفت دهيد تا رنگ گوشت سفيد شود. حالا آرد را به مواد اضافه کنيد و آن را هم بزنيد و شير و آب را به مواد بيفزائيد. نمک و فلفل سوپ را تست کنيد و حرارت زير اجاق را ملايم کنيد و بگذاريد تا سوپ غليظ شود و جا بيفتد. بعد از پخت، آن را در ظرف مورد نظر بريزيد و تزئين کنيد.
منبع:نشريه دنياي زنان، شماره62