مواد لازم :
سيب زميني متوسط / 2عدد
هويج متوسط / 2عدد
ساقه ي کرفس تازه /4عدد
مغز گردوي نگيني خرد شده / 100گرم
جوانه ي ماش /100گرم
کشمش پلوئي /100گرم
کنسرو ذرت 200گرم
کنسرو نخودفرنگي/ 200گرم
سس مايونز/350گرم
نمک و آبليمو/به مقدار لازم
روش تهيه :
سيب زميني ها را پوست بکنيد و به صورت نگيني خرد کنيد و بعد هويج ها را پوست بگيريد و خلال کنيد. سپس هويج و سيب زميني را با دو ليوان آب بگذاريد بپزد و بعد از پختن، در آبکش بريزيد تا آب آن برود. آنگاه در ظرف مورد نظر بريزيد و مواد را يکي يکي به آن اضافه کنيد. نمک و آبليمو تازه را همراه با سس مايونز به محتويات اضافه کنيد مخلوط نمائيد و در ظرف مناسبي ريخته آن را با گوجه فرنگي تزئين کنيد.
منبع:نشريه دنياي زنان، شماره62