عنوان :
مواد لازم:
ران مرغ/ 6تکه
آرد سفيد /3قاشق سوپ خوري
ادويه ي کاري /2قاشق سوپ خوري
نمک/1قاشق مربا خوري
فلفل سياه/ 1قاشق چايخوري
تخم مرغ/ 2عدد
روش تهيه:
براي تهيه ي آرد کنتاکي، بايد آرد سفيد، ادويه ي کاري، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنيد. سپس 2عدد تخم مرغ را در آن بشکنيد و هم بزنيد تا کاملاً مخلوط شود و خمير سفتي به دست آيد. با چنگال، چندين سوراخ روي ران هاي مرغ ايجاد کنيد. بعد در اين مخلوط قراردهيد و قاتي کنيد تا ران ها کاملاً به مواد آغشته گردند. آنگاه درون ظرف در بسته بگذاريد و به مدت 1ساعت در يخچال قرار دهيد. درون قابلمه اي روغن بريزيد تا کاملاً داغ شود (روغن بايد به اندازه اي باشد که روي مرغ را بگيرد.)سپس ران ها را در روغن با حرارت ملايم سرخ کنيد.
يادآوري !مي توانيد اين آرد را به مقدار زياد تهيه کنيد و در ظرف دربسته در يخچال يا فريزر به مدت 6ماه نگهداري کنيد و براي مصرف ماهي ميگو و مرغ به کار ببريد.
منبع:نشريه دنياي زنان، شماره62