جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
رمال ها روي مستطيل سبز
-(3 Body) 
رمال ها روي مستطيل سبز
Visitor 597
Category: دنياي فن آوري

بازيکنان، تماشاگران، مديران و مربيان فوتبالي در تمام دنيا عادت هاي خرافي عجيبي دارند
 

آدم هاي عجيب و غريب در دنيا کم نيستند. شايد اگر يک آدم معمولي خرافاتي باشد چندان عجيب به نظر نرسد اما وقتي پاي ستاره هاي ورزش به ميان مي آيد، چشم هم گرد مي شود. بيشتر تماشاچيان و هواداران فوتبال دوست دارند بدانند فوتباليست ها يا مربي مشهورشان چه عادت هاي جالبي دارد. گاهي اوقات معروف ترين ستاره ها قبل يا بعد از بازي رفتارهاي عجيبي نشان مي دهند؛ آن هم به يک دليل عجيب! آنها فکر مي کنند اين کار برايشان خوش شانسي مي آورد. آمريکاي جنوبي و آفريقا مهد اين رفتارهاي عجيب و غريب هستند و بالطبع بازيکنان و مربيان اين دو قاره جزو خرافاتي ترين ها به شمار مي روند.

يواخيم لو
تي شرت بدبود عامل موفقيت آلمان
 

مي گويند تي شرت يواخيم لو، سرمربي تيم ملي آلمان در جام جهاني بسيار بدبو شده بود! نزديکان تيم ملي آلمان فاش کردند «لو» که مردي خرافاتي است اين تي شرت بدبود را در نتيجه گيري تيمش دخيل مي داند. او از روز اول تا روز آخر جام جهاني اين تي شرت را پوشيد تا در نهايت به ديدار رده بندي برسد و اين بار با کت و شلوار مقابل اروگوئه روي نيمکت آلمان بنشيند. ظاهراً اگر لو اين تي شرت را بشويد قدرت جادويي آن از بين مي رود و ديگر آلمان نتيجه نمي گيرد. لو در واکنش به همه اين اخبار جالب گفته: «اين تي شرت انتخاب من نبود. دستيارم آن را به من پيشنهاد داد و بايد بگويم خيلي هم آن را دوست ندارم!». ولي نکته جالب اينجاست که او مدام اين تي شرت را به تن مي کند.

تيم ملي اسپانيا
زرد بپوشيد، باختيد!
 

کشور اسپانيا يکي از نمونه هاي بارز اعتقاد به خرافات در فوتبال است. بازيکنان تيم ملي اين کشور در مسابقات يورو 2008 اين مسأله را بدجور ثابت کردند؛ وقتي در نيمه نهايي بازي ها گفتند ما لباس نحس زردرنگ را نمي پوشيم. سرانجام با اصرار مسؤولان، آنها اين کار را کردند و با شکست روسيه به نيمه نهايي رسيدند. حتي مي گويند يک بار رائول گونزالس- بازيکن معروف اين کشور- در دوره مربيگري آراگونس، تي شرت زرد رنگي پوشيد و به تمرين ماتادورها رفت و همين کارش صداي اعتراض آقاي سرمربي را بدجور در آورد.

تيه ري آنري
آهنگ تکراري
 

تيه ري آنري اعتقاد جالبي دارد؛ او هميشه قبل از بازي هاي تيمش به يک آهنگ تکراري گوش مي دهد چون معتقد است برايش خوش شانسي مي آورد. اين تکرار حوصله اغلب همبازيانش را سر برده اما براي او مهم اين است که آهنگ تکراري را گوش بدهد و تيمش ببرد.

تيم ملي فرانسه
طالع تو نحس است، پس نيستي!
 

کلاً فرانسوي ها بد خرافاتي هستند؛ از تماشاگرانشان گرفته تا ورزشکارانشان. طرفداران اين تيم قبل از بازي ها در ورزشگاه يک خروس را به هوا پرت مي کنند چون معتقدند اين کار برايشان خوش شانسي مي آورد. اما اين فقط يکي از اعتقادات عجيب آنهاست. بين بازيکنان و مربيان فرانسه خرافات بيداد مي کند. به عنوان مثال ژاک سانتيني، معروف ترين مربي تيم ملي فرانسه اعتقاد داشت طالع بعضي بازيکن هاي معروف خوب نيست و آنها را به تيم دعوت نمي کرد. ريمون دومنک هم اين ويژگي را از سانتيني به ارث برد و باعث جنجال رسانه هاي فرانسوي شد. او که در جام جهاني با فرانسه ناکام بزرگ بود، پيش از انتخاب بازيکنان تيمش طالع آنها را بررسي مي کرد که مبادا براي تيمش بد يمن باشند. برخي از بازيکنان شاخص فرانسه مانند روبرت پيرس از جمله قربانيان اين طرز فکر دومنک بودند.

مايکل جردن
شورت خوش شانسي
 

يکي از پردرآمدترين ورزشکاران تاريخ که در بسکتبال ستاره اي استثنايي بود، اعتقاد داشت بايد شورت ورزشي تيم دوره کالج خود را به تن کند. مايکل جردن معتقد بود اگر در مسابقات آن شورت قديمي را زير شورت ورزشي اش بپوشد برايش خوش شانسي مي آورد.

يوهان کرايوف
آدامس شانس يا بدشانسي؟
 

يوهان کرايوف، ستاره سابق هلند و تيم آژاکس عادت داشت قبل از شروع هر بازي آدامس خود را به سمت زمين تيم رقيب پرتاب کند.

کارلوس روآ
دنيا تمام مي شود!
 

سال 98 و بعد از جام جهاني، کارلوس روآ دروازه بان آرژانتين و مايورکاي اسپانيا خود را براي پايان دنيا آماده کرده بود! اين کاتوليک افراطي مي گفت: «فوتبال بازي کردن بيهوده است، بايد به معابد پناه برد.» آرژانتيني ها جزو خرافاتي ترين افراد دنيا محسوب مي شوند. وقتي کارلوس روآ گفت در سال 2000 دنيا تمام خواهد شد، کسي ذره اي اين موضوع را جدي نگرفت. جادوگر معروف آرژانتيني به روآ گفته بود او نجات دهنده انسان ها خواهد بود و بايد به معابد پناه ببرد. به اين ترتيب کارلوس روآ نزديک به دو سال به دور از تمام تجملات به يکي از معابد پناه برد. سال 2000 از راه رسيد و دنيا تمام نشد؛ سال هاي بعدي نيز همين طور. کارلوس روآ که متوجه شده بود تمام پيش بيني ها اشتباه از آب در آمده است، سرانجام نزديک به سه سال قبل دوباره به فوتبال بازگشت؛ اما اين بار در قامت يک مربي.

فابين بارتز
بوسه شانس بر سر تاس
 

فابين بارتز وقتي در مارسي فرانسه بازي مي کرد تصميم گرفت موهايش را بتراشد. در اواسط دهه 90 او به نتيجه جالبي رسيد و نام خود را بين خرافاتي ها ثبت کرد. او اعتقاد داشت اگر قبل از بازي يکي از بازيکنان تيم سرش را ببوسد، تيم آنها حتماً برنده مي شود. اين بود که در بازي هاي يورو 98 و جام جهاني 98 لوران بلان - کاپيتان تيم ملي فرانسه- قبل از بازي سر بارتز را مي بوسيد. در اين دو سال خروس ها هيچ بازي ملي اي را نباختند تا بارتز محکم تر از قبل روي اعتقادش پافشاري کند.

تيم ملي انگليس
جمع خرافه پرستان جزيره
 

انگليسي ها هم يد طولايي در خرافه پرستي دارند. گري لينه کر، ستاره مشهور اين تيم که برنده کفش طلايي جام جهاني 1986 شد کلکسيون عادت هاي خرافي بود؛ «هرگز عادت نداشتم در تمرينات به سمت دروازه شوت بزنم چون نمي خواستم گل ها را هدر بدهم! مي خواستم آنها را براي مسابقه نگه دارم. اگر در نيمه نخست يک مسابقه گل نمي زدم، حتماً در نيمه دوم پيراهنم را عوض مي کردم ولي اگر گل زده بودم همان را مي پوشيدم. هر وقت هم دچار بدشانسي مي شدم، موهايم را کوتاه مي کردم.» سال ها بعد ستاره هاي بعدي انگليس هم به اين عادات عجيب ادامه دادند. جان تري، مدافع چلسي و انگليس اعتراف مي کند که به شدت خرافاتي است: «من بايد هميشه روي صندلي خودم در اتوبوس تيم بنشينم، ساق پايم را سه دور چسب بزنم و هنگام رانندگي قبل از مسابقه به صداي Usher( خواننده معروف انگليسي زبان) گوش کنم!». پل اينس، ستاره سابق تيم ملي انگليس هم اعتقاد جالبي داشت. او فکر مي کرد اگر به عنوان آخرين نفر از تونل ورودي به زمين بيرون بيايد، روزش روز خواهد شد. مايکل اوون- مهاجم انگليسي ها- هم کم خرافاتي نيست. او هميشه بند کفش پاي چپش را اول مي بندد چون معتقد است برايش خوش شانسي مي آورد. ديويد بکام يکي از ثروتمندترين بازيکنان دنيا هم عادت دارد پيش از ورود به زمين يک بار لباسش را روي سرش بکشد و دوباره آن را بپوشد. اين يک حرکت اتفاقي يا يک عادت هميشگي نيست؛ او احساس مي کند با اين کار شانس سراغش خواهد آمد.

کارلوس بيلاردو
اجازه نداريد جوجه بخوريد چون مي بازيد
 

يکي از معروف ترين مربيان تاريخ فوتبال آرژانتين يک کراوات را در قهرماني اين تيم در دو جام جهاني 86 و 90 دخيل مي دانست؛ موضوعي که سوژه را دست خبرنگاران آرژانتيني داد تا به کنايه بارها از اين موضوع بنويسند. بيلاردو معتقد بود که خوردن جوجه بدشانسي مي آورد و همواره شاگردانش را از خوردن اين غذاي لذيذ قبل از هر بازي منع مي کرد. بيلاردو آن قدر خرافاتي بود که هر بار موفقيت تيمش را مديون يک اتفاق خاص مي دانست نه بازي خوب شاگردانش. براي مثال مدتي بازيکنانش را مجبور مي کرد با تاکسي به محل مسابقه بروند چون در پيروزي قبلي شان مجبور شده بودند به علت خراب شدن اتوبوس با تاکسي به محل ديدار بروند. يکي ديگر از رفتارهاي عجيب و غريب بيلاردو تلفن زدن به فردي خاص بود زيرا در زمان سرمربيگري اش در باشگاه استوديانتس يک زن برزيلي قبل از مسابقه براي او و تيمش آرزوي موفقيت کرده بود. همين اتفاق باعث شد که بيلاردو همواره از دستيارش درخواست کند که قبل از هر بازي به اين زن تلفن کند! او يک عادت عجيب ديگر هم داشت؛ خميردندان بازيکنان را مي گرفت و به آنها باز نمي گرداند. بيلاردو فکر مي کرد اين کار براي او و تيمش خوش شانسي مي آورد. اما اين پايان عادت هاي عجيب او نبود.

کريستيانو رونالدو
جادوگر: او به آخر خط رسيده
 

جادوگر اسپانيايي اي به نام «پپه ال بروخو» مدتي پيش مدعي شد کريستيانو رونالدو به آخر خط رسيده. او گفت رونالدو فقط سه بازي ديگر براي رئال مادريد انجام مي دهد و بعد براي هميشه از فوتبال خداحافظي مي کند. موعدي که جادوگر گفته بود از راه رسيد و گذشت اما کريس همچنان فوتبال بازي مي کند. پپه ادعا کرده بود يکي از نامزدهاي قبلي رونالدو به دليل بي مهري او از اين جادوگر خواسته رونالدو را جادو کند. داستان زماني جذاب مي شود که پپه مي گويد: «26 سپتامبر نمابري براي فلورنتينو پرس فرستادم و به او سفارش کردم که مراقب پا و سر رونالدو باشد. يک هفته بعد رونالدو در بازي با مارسي مصدوم شد». اين طور که پيداست مادر رونالدو اين اظهارات را جدي گرفته و به يک جادوگر ديگر براي خنثي کردن اين جادو پناه برده است. فعلاً اين بازيکن سر حال است و براي رئال بازي مي کند. البته پپه ال بروخو از سال 2003 مشهور شد. او به درخواست دو نفر از اعضاي شوراي اداري رئال مادريد مأمور شده بود تا فلورنتينو پرس را جادو کند. اين جادوگر ادعا مي کند قبل از آن بکام، کامبياسو، رونالدو و کرش را هم جادو کرده است. سال 2006 نوبت کاسياس، سرخيوراموس، رائول و کاناوارو بود و رئال به هيچ عنوان قابل توجهي دست نيافت.

17 نحس
 

دونادوني پيراهن شماره 17 تيم ملي ايتاليا را تبديل به کابوس ايتاليا کرد. در جام جهاني 1990 او در بازي نيمه نهايي مقابل آرژانتين پنالتي مهمي را هدر داد و باعث حذف ايتاليا شد. تا مدت ها بعد کسي حاضر نبود پيراهن شماره 17 دونادوني را به تن کند چون بازيکنان ايتاليا معتقد بودند اين شماره برايشان بدشانسي مي آورد.

13 شانس!
 

برزيل هم مهد جادو جمبل است. آنها اين ويژگي را از قاره سياه به ارث برده اند. از آنجا که اغلب جمعيت برزيل را سياهپوست هاي مهاجر تشکيل مي دهند، سحر و جادو در اين کشور جايگاه ويژه اي دارد. معمولاً در کنار تيم ملي اين کشور يک جادوگر حضور دارد. هنوز خوره هاي فوتبال صحنه قبل از شروع فينال جام جهاني 2002 را در خاطر دارند. برزيلي ها در زمين حلقه زدند و جادوگرشان که در ميانه حلقه زانو زده بود، وردي را خواند، برزيل در آن فينال آلمان را برد و قهرمان دنيا شد. بالطبع بازيکنان و مربيان اين کشور در خرافه پرستي پيشتاز هستند و هر يک عادت جالبي دارند. مثلاً يکي از مشهورترين موارد، اعتقاد عميق ماريو زاگالو، يکي از معروف ترين مربيان برزيلي به عدد 13 است. او در اين باره مي گويد: «به خاطر همسرم که آنتوني مقدس روز 13 ژوئيه را عبادت مي کند، شماره 13 را براي پيراهنم انتخاب کردم». ماريو از اين نظر درست در نقطه مقابل اغلب مردان دنيا قرار دارد.

اول همه، بعد من
 

بابي مور- کاپيتان سابق تيم ملي انگليس که جام جهاني 66 را بالاي سر برد- کم خرافاتي نبود. او تا زماني که همبازي هايش شلوارک ورزشي خود را نمي پوشيدند، آن را تنش نمي کرد. مور آخرين بازيکني بود که از زمين خارج مي شد و بين طرفدارانش به يک آدم خرافاتي مشهور بود.

ژست نه، خرافه پرستي
 

شايد امروز همه فکر کنند اريک کانتونا اسطوره منچستر يونايتد و تيم ملي فرانسه تنها براي ژست فوتبالي يقه پيراهنش را بر مي گرداند. واقعيت اما اين نيست؛ اريک تنها به اين دليل که فکر مي کرد چنين کاري براي او خوش شانسي مي آورد يقه کانتونايي را در فوتبال مد کرد.
منبع: همشهري سرنخ، شماره 55
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image