انرژي کل 3000 کيلوکالري
مواد لازم:
گوشت راسته يا مغز ران گوسفند/ کيلوگرم
پياز ريز/250 گرم
فلفل دلمه اي سبز/250 گرم
گوجه فرنگي/500 گرم
روغن يا کره /مقداري
پياز/2 عدد
رب گوجه فرنگي/1 قاشق سوپخوري
نمک، فلفل و زعفران دمکرده/مقداري
روش تهيه:
گوشت را به صورت مکعب هاي کوچک برش بزنيد. سپس در سيخ هاي چوبي گوشت، پياز کوچک، فلفل دلمه اي، گوجه فرنگي را قرار دهيد تا سيخ ها کاملاً پر شوند. سپس در ظرفي کره يا روغن بريزيد و چند حلقه پياز و گوجه فرنگي در کف ظرف بچينيد و سيخ هاي چوبي را روي آنها قرار دهيد. مجدداً روي سيخ ها را با حلقه هاي پياز و گوجه فرنگي بپوشانيد. اين کار را تکرارکنيد تا تمام سيخ ها چيده شوند. يک دوم پيمانه آب را با رب گوجه فرنگي مخلوط نماييد و روي گوشت ها بريزيد و درظرف را بگذاريد تا گوشت ها پخته شوند. در پايان، آب محتوي ظرف را جدا کنيد و يا نمک، فلفل و زعفران دمکرده، مخلوط نماييد. اکنون آن را مجدداً روي گوشت ها بريزيد تا کاملاً مزه دارشوند. پس از چند دقيقه سيخ ها را در ديس بچينيد.
اين کباب را با نان و يا برنج سرو نماييد.
لازم به يادآوري است که در نوع سنتي کباب حسيني، از دنبه استفاده مي شود که ما بنا به دلايل تغذيه اي آن را حذف کرده ايم.
منبع:نشريه دنياي تغذيه، شماره 98.