موادلازم:
آردسبوس دار / (80 گرم)1/2 پيمانه
بيکينگ پودر / 2 قاشق چايخوري
شکرخام / 1 قاشق چايخوري
سبوس گندم عمل نيامده / (30 گرم) ½ پيمانه
کره ريز شده / 60 گرم
آب / 2 قاشق غذاخوري
سبوس گندم عمل نيامده اضافي / 1 ½ قاشق غذاخوري
آرد الک شده و بيکينگ پودر را در ظرف متوسطي مي ريزيم شکر و سبوس گندم را هم داخل آن ريخته به هم مي زنيم و کره را داخل آن مي غلتانيم. آب به مقدار لازم را به آن اضافه مي کنيم ومخلوط مي کنيم تا خمير نرمي بدست آيد. خمير را به آرامي در سطحي آغشته به آرد، آنقدر ورز مي دهيم تا نرم ويکدست شود. خمير را بر روي کاغذهاي شيريني پزي به ضخامت 2 ميليمتر پهن مي کنيم و با قالب دايره هاي 5 سانتي متري درمي آوريم. سپس آنها را در سيني چرب شده فر به فاصله 3 سانتي متر از هم قرارمي دهيم، سبوس گندم اضافي را روي آن مي پاشيم و به مدت 12 دقيقه يا تا زماني که بيسکويت ها کمي برشته شوند در فر با درجه حرارت متوسط مي گذاريم سپس همان طور در سيني مي گذاريم تا خنک شوند.
منبع:مجله انواع بيسکويت