جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
ماش پَتي
-(6 Body) 
ماش پَتي
Visitor 297
Category: دنياي فن آوري
مواد لازم براي 4- 6 نفر:
ماش/ 1 کيلوگرم
اسفناج / 3 کيلوگرم
کدو تنبل / 1 عدد متوسط
چغندر قرمز ريز/ 10 عدد
سير داغ / به ميزان لازم
فلفل، زردچوبه و نمک / به ميزان لازم
آب نارنج / 1 پيمانه

ماش پَتي

روش تهيه:
ماش را در قابلمه بريزيد و کمي آب به آن بيفزائيد و روي حرارت بجوشانيد.سپس قدري آب سرد روي آن بريزيد، تا پوستش جدا شود. بعد اسفناج را بشوئيد، ريز خرد کنيد، به ماش بيفزائيد و به مدت 10 دقيقه بپزيد. آن گاه پوست کدو را بگيريد، به اندازه ي يک بند انگشت خرد کنيد و درون قابلمه بريزيد. چغندر را نيز جداگانه بپزيد و پوست بگيريد. اکنون چغندر را خرد کنيد و به خوراک اضافه کنيد. حالا سير داغ، فلفل، زردچوبه و نمک را هم بيفزائيد و صبر کنيد تا چند جوش بزند. در پايان، آب نارنج را در آن بريزيد. همينکه غذا جا افتاد، آن را در ظرف مناسبي بکشيد و ميل کنيد.
يادآوري: در گرگان، اين غذا، همراه با پلو و کوکوي سيب زميني مصرف شود.
منبع:نشريه آشپزباشي، شماره 40.
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image