مواد لازم براي 4- 6 نفر:
ماش/ 1 کيلوگرم
اسفناج / 3 کيلوگرم
کدو تنبل / 1 عدد متوسط
چغندر قرمز ريز/ 10 عدد
سير داغ / به ميزان لازم
فلفل، زردچوبه و نمک / به ميزان لازم
آب نارنج / 1 پيمانه
روش تهيه:
ماش را در قابلمه بريزيد و کمي آب به آن بيفزائيد و روي حرارت بجوشانيد.سپس قدري آب سرد روي آن بريزيد، تا پوستش جدا شود. بعد اسفناج را بشوئيد، ريز خرد کنيد، به ماش بيفزائيد و به مدت 10 دقيقه بپزيد. آن گاه پوست کدو را بگيريد، به اندازه ي يک بند انگشت خرد کنيد و درون قابلمه بريزيد. چغندر را نيز جداگانه بپزيد و پوست بگيريد. اکنون چغندر را خرد کنيد و به خوراک اضافه کنيد. حالا سير داغ، فلفل، زردچوبه و نمک را هم بيفزائيد و صبر کنيد تا چند جوش بزند. در پايان، آب نارنج را در آن بريزيد. همينکه غذا جا افتاد، آن را در ظرف مناسبي بکشيد و ميل کنيد.
يادآوري: در گرگان، اين غذا، همراه با پلو و کوکوي سيب زميني مصرف شود.
منبع:نشريه آشپزباشي، شماره 40.