جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
نان زنجفيلي
-(3 Body) 
نان زنجفيلي
Visitor 290
Category: دنياي فن آوري
مواد لازم براي 51 عدد:
پودر مايه خمير/ 1 قاشق چايخوري
آب / 125 ميلي ليتر
آرد / 375 گرم
روغن جامد / 250 گرم
شکر / 180 گرم
زنجفيل/ 1 قاشق چايخوري

نان زنجفيلي

روش تهيه:
پودرمايه خمير را با کمي آب و دو قاشق سوپخوري آرد،درکاسه اي بريزيد، روي آن را بپوشانيد و در جاي گرمي بگذاريد تا مايه خمير، فعال شود. آن گاه آرد، روغن جامد، شکر، آب و مايه خمير عمل آمده و زنجفيل را با هم مخلوط کنيد و ورز دهيد تا خمير صاف و يکدستي حاصل شود. حالا خمير را در کاسه اي بگذاريد،روي آن را بپوشانيد و به مدت تقريبي يک ساعت کنار بگذاريد تا حجمش دو برابر شود. بعد خمير را با وردنه،به ضخامت يک سانتيمتر باز کنيد و با بيفتک کوب،روي خمير ضربه بزنيد تا سوراخ سوراخ شود. اکنون خمير را در سيني مخصوص شيريني پزي پهن کنيد و با چاقو، به شکل لوزي هاي مساوي ببريد و در فر( تاون) گرم شده، با دماي 180 درجه ي سانتيگراد، به مدت تقريبي 20- 25 دقيقه بپزيد.
نکته ي خواندني:
زنجفيل: اگرهنگام مسافرت با هواپيما يا خودروي سواري دچار دل به هم خوردگي مي شويد، خوردن زنجفيل را امتحان کنيد، زيرا مصرف آن در کاهش علايم ماشين گرفتگي مفيد است.
منبع:نشريه آشپزباشي، شماره 40.
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image