مواد لازم براي 30 عدد:
سفيده ي تخم مرغ / 2 عدد
شکر ريز / 100 گرم
کورن فلکس خرد کرده / يک و يک چهارم پيمانه
شکلات سياه خرد کرده / 125 گرم
پودر شکلات / 2 قاشق سوپخوري
روش تهيه :
فر(تاون) را با دماي 160 درجه ي سانتيگراد گرم کنيد. کف سيني شيريني پزي را با کاغذ روغن بپوشانيد و کاغذ را چرب کنيد. سفيده هاي تخم مرغ را با همزن برقي بزنيد تا کاملاً سفت و سفيد شود. آن گاه شکر را به تدريج بيفزائيد و هم زدن را ادامه دهيد. سپس کورن فلکس و شکلات را به سفيده اضافه کنيد و مواد را با قاشق به آرامي با هم مخلوط کنيد تا صاف و يکدست شود. حالا هر بار به اندازه ي 2 قاشق سوپخوري از مايه برداريد و با فاصله در سيني قرار دهيد. بعد سيني را به مدت 25- 30 دقيقه در فر بگذاريد تا مرنگ خشک شود. اکنون پودر شکلات را روي آنها بپاشيد و براي پذيرائي در ظرف مناسبي بچينيد.
منبع:نشريه آشپزباشي، شماره 40.