جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
مرنگ شکلاتي
-(5 Body) 
مرنگ شکلاتي
Visitor 269
Category: دنياي فن آوري
مواد لازم براي 30 عدد:
سفيده ي تخم مرغ / 2 عدد
شکر ريز / 100 گرم
کورن فلکس خرد کرده / يک و يک چهارم پيمانه
شکلات سياه خرد کرده / 125 گرم
پودر شکلات / 2 قاشق سوپخوري

مرنگ شکلاتي

روش تهيه :
فر(تاون) را با دماي 160 درجه ي سانتيگراد گرم کنيد. کف سيني شيريني پزي را با کاغذ روغن بپوشانيد و کاغذ را چرب کنيد. سفيده هاي تخم مرغ را با همزن برقي بزنيد تا کاملاً سفت و سفيد شود. آن گاه شکر را به تدريج بيفزائيد و هم زدن را ادامه دهيد. سپس کورن فلکس و شکلات را به سفيده اضافه کنيد و مواد را با قاشق به آرامي با هم مخلوط کنيد تا صاف و يکدست شود. حالا هر بار به اندازه ي 2 قاشق سوپخوري از مايه برداريد و با فاصله در سيني قرار دهيد. بعد سيني را به مدت 25- 30 دقيقه در فر بگذاريد تا مرنگ خشک شود. اکنون پودر شکلات را روي آنها بپاشيد و براي پذيرائي در ظرف مناسبي بچينيد.
منبع:نشريه آشپزباشي، شماره 40.
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image