مواد لازم براي دو قرص نان:
پودر مايه خمير/ 10 گرم
شکر / 1 قاشق چايخوري
آب ولرم/ 200 ميلي ليتر
آرد نان /600 گرم
نمک / 1 قاشق چايخوري
عسل / 1 قاشق سوپخوري
ماست / 200 گرم
کره / 50 گرم
روش تهيه:
مايه خمير، شکر و يک چهارم پيمانه از آب ولرم را در کاسه ي کوچکي بريزيد و با هم مخلوط کنيد. روي آن را بپوشانيد و در جاي گرمي قرار دهيد تا مايه خمير فعال شود. آن گاه آرد و نمک را در کاسه اي بريزيد و در وسط آن حفره اي ايجاد نمائيد. سپس عسل، ماست، کره ي نرم شده، باقيمانده ي آب و مايه خمير عمل آمده را به آرد بيفزائيد و مواد را با هم مخلوط سازيد تا خميري به دست آيد. حالا خمير را روي سطح آرد پاشي شده، خوب ورز دهيد تا کاملاً صاف و يکدست شود. بعد آن را در کاسه ي چربکرده اي بگذاريد، روي آن را بپوشانيد و در حدود 20 دقيقه در جاي گرمي قرار دهيد تا حجم خمير دو برابر شود. اکنون دوباره خمير را ورز دهيد، روي آن را بپوشانيد و 20 دقيقه ي ديگر به آن استراحت دهيد. بعد خمير را به دو قسمت مساوي تقسيم کنيد، هر قسمت را به شکل توپ در آوريد و درون سيني چربکرده - که با کاغذ روغني پوشانده ايد - با فاصله از يکديگر قرار دهيد. روي خميرها را بپوشانيد و به مدت يک ساعت در جاي گرمي نگه داريد تا حجم آن ها دو برابر شود. حالا روي خميرها با چاقوي تيزي، سه برش ايجاد کنيد و کمي آرد بپاشيد. سيني را در فر( تاون) گرم شده با دماي 200 درجه ي سانتيگراد به مدت تقريبي 30 دقيقه قرار دهيد تا نان ها بپزند و طلائي رنگ شوند.
منبع:نشريه آشپزباشي، شماره 40.