جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
ترشي ذرت
-(4 Body) 
ترشي ذرت
Visitor 304
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم :
 

آرد ذرت /2قاشق سوپ خوري
تمر هندي /1بسته ي 250گرمي
سرکه ي انگور/1ليتر
دانه ي ذرت پخته/500گرم
فلفل دلمه اي سبز -قرمز/2عدد متوسط
کره ي بادام زميني /1قاشق سوپ خوري
نمک/ 1قاشق چاي خوري
پودر هل سبز /يک دوم قاشق چاي خوري
پودر ميخک /يک دوم قاشق چاي خوري
پودر دارچين /1قاشق چاي خوري
شکر در صورت تمايل/1قاشق سوپ خوري

روش تهيه:
 

ابتدا آرد ذرت را به مدت 5 دقيقه در تابه تفت بدهيد. بعد تمر هندي -را که در سرکه حل و لعاب آن را صاف کرده ايد-بيفزائيد و هم بزنيد تا گلوله نشود. سپس آن را روي شعله ي ملايم بگذاريد. بعد از جوش آمدن، ذرت پخته و فلفل دلمه اي سبز و قرمز را نيز اضافه کنيد و بعد از مدتي، کره ي بادام زميني را بيفزائيد تا پنج دقيقه بجوشد. شعله را خاموش و ادويه جات را اضافه کنيد و بعد از سرد شدن، در شيشه ي استريليزه شده بريزيد و در يخچال نگه داريد.

يادآوري :
 

به جاي تمرهندي ، مي توان از آلو قرمز پخته که لعاب آن را گرفته ايد -استفاده و آرد ذرت را نيز حذف کنيد. مقدار آلو قرمز، 1کيلوگرم مي باشد.

منبع:نشريه دنياي زنان، شماره62
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image