مواد لازم :
آرد ذرت /2قاشق سوپ خوري
تمر هندي /1بسته ي 250گرمي
سرکه ي انگور/1ليتر
دانه ي ذرت پخته/500گرم
فلفل دلمه اي سبز -قرمز/2عدد متوسط
کره ي بادام زميني /1قاشق سوپ خوري
نمک/ 1قاشق چاي خوري
پودر هل سبز /يک دوم قاشق چاي خوري
پودر ميخک /يک دوم قاشق چاي خوري
پودر دارچين /1قاشق چاي خوري
شکر در صورت تمايل/1قاشق سوپ خوري
روش تهيه:
ابتدا آرد ذرت را به مدت 5 دقيقه در تابه تفت بدهيد. بعد تمر هندي -را که در سرکه حل و لعاب آن را صاف کرده ايد-بيفزائيد و هم بزنيد تا گلوله نشود. سپس آن را روي شعله ي ملايم بگذاريد. بعد از جوش آمدن، ذرت پخته و فلفل دلمه اي سبز و قرمز را نيز اضافه کنيد و بعد از مدتي، کره ي بادام زميني را بيفزائيد تا پنج دقيقه بجوشد. شعله را خاموش و ادويه جات را اضافه کنيد و بعد از سرد شدن، در شيشه ي استريليزه شده بريزيد و در يخچال نگه داريد.
يادآوري :
به جاي تمرهندي ، مي توان از آلو قرمز پخته که لعاب آن را گرفته ايد -استفاده و آرد ذرت را نيز حذف کنيد. مقدار آلو قرمز، 1کيلوگرم مي باشد.
منبع:نشريه دنياي زنان، شماره62